Chindia trece la limită de Unirea și îi suflă în ceafă UTA. „Avem forța să urcăm pe primul loc”

Marius ANGHEL 08 Nov. 2015, 02:07 Campionat
Chindia trece la limită de Unirea și îi suflă în ceafă UTA.**

Chindia Târgoviște a obținut sâmbătă, în cadrul etapei a 12-a, a șaptea victorie în campionatul Ligii a 2-a, 1-0 cu Unirea Târlungeni, și a urcat pe poziția a doua în Seria a II-a. Daniel Popa (foto) a înscris singurul gol al meciului sub transversală, în minutul 52, după ce Stoica a pătruns pe partea stângă și a centrat perfect în fața porții. Anton (2), Voinea (25) și același Popa (48) au ratat mari ocazii, până la faza deschiderii scorului.

Unirea a venit la Târgoviște să se apere, dar și să încerce arma contraatacului: Petrean (9) a semnat singura șansă a oaspeților în 90 de minute. Brașovenii s-au apărat pe două linii în mitanul secund și au făcut viața grea jucătorilor din ofensiva Chindiei.

Echipa din Târgoviște a urcat pe locul 2 în serie, după o rundă – penultima a turului – în care FCM Baia Mare a remizat acasă, 1-1 cu Satu Mare, UTA a bătut Pâncota, 2-0, iar Vâlcea a pierdut la Brașov, 2-3.

„Îi dedic golul lui Marian Vătavu, pe care îl așteptăm alături de noi, în teren. Mulțumim suporterilor care au venit la stadion pe vremea asta și ne-au susținut. Suntem pe 2, dar avem forța să urcăm pe primul loc al clasamentului” a spus, citat de dbsport.ro, Daniel Popa, la finalul meciului cu Unirea.

800 de spectatori au fost în tribunele stadionului „Eugen Popescu” la meciul Chindia – Unirea Târlungeni, disputat pe o ceață densă și la 3 grade Celsius

Clasamentul seriei a II-a, locurile care duc la play-off:

1.     UTA Bătrâna Doamnă           25 pct.
2.     Chindia Târgoviște           23
3.     FCM Baia Mare           22
4.     CSM Râmnicu Vâlcea           22
5.     Gaz Metan Mediaș           19
6.     FC Brașov           19

Articol scris de Ionuț MARIN

Marius ANGHEL 08 Nov. 2015, 02:07 Campionat
Pe aceeași temă