Chindia în colaps! Asociații refuză să stea la aceeași masă cu Costin Mihai!

Mihai Andries 19 Jul. 2013, 15:49 Campionat

Numirea jurnalistului Costin Mihai ca reprezentant al Consiliului Județean Dâmbovița în Adunarea Generală a Chindiei ar putea însemna decesul fotbalului târgoviștean. Principalul contestatar al proiectului fotbalistic de la Târgoviște și omul care a împroșcat cu noroi în munca de 3 ani a celor implicați la Chindia a suferit o înfrângere cruntă în tentativa de a-i strânge la masa tratativelor pe asociații clubului.

În numele CJ Dâmbovița, Costin Mihai a convocat miercuri – atenție, nestatutar – o ședință a Adunării Generale pentru vineri la prânz, ședință la care s-a trezit singur-singurel, în sala mare a autorității județene. Celelalte părți implicate la Chindia, respectiv Gică Popescu, Universitatea Valahia și Primăria Târgoviște au absentat, astfel că adunarea – și așa nestatutară, pentru că nu s-au îndeplinit condițiile de convocare, cu 15 zile înainte de data stabilită – nu a mai avut loc! Roșu de furie, personajul mai sus-amintit a bâlbâit câteva cuvinte în fața jurnaliștilor prezenți, apoi a părăsit sala, nu înainte de a convoca o altă AGA… pentru sâmbătă, 20 iulie!

Ce spune statutul Chindiei: Art.43. Convocarea Adunării Generale extraordinare se poate face cu minim 15 zile înainte de data stabilită.

Cum poate arăta viitorul Chindiei

  • Asociații care nu se vor prezenta la trei ședințe consecutive ale AGA – convocate statutar – riscă excluderea;
  • CJ Dâmbovița ar putea rămâne singura parte implicată la FC Chindia, însă președintele Adrian Țuțuianu a afirmat, în repetate rânduri, că nu este de acord ca autoritatea pe care o conduce să sprijine de una singură echipa de fotbal;

Cine face parte din Adunarea Generală (pentru ca o ședință să se poată ține este nevoie de prezența a minimum doi asociați)

Gabriel Boriga – reprezentant al Consiliului Local al municipiului Târgoviște
Costin Mihai – reprezentant al CJ Dâmbovița
Călin Oros – reprezentant al Univ. Valahia
Gică Popescu – reprezentant SC Pimen GP

 

Articol scris de Ionuț MARIN

Mihai Andries 19 Jul. 2013, 15:49 Campionat
Pe aceeași temă