Chindia cu punctele, Bogoi cu reproșurile! VIDEO | Târgoviștenii au ajuns la nouă victorii consecutive și își păstrează poziția de lider

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 12 Nov. 2018, 14:27 Campionat
Chindia cu punctele, Bogoi cu reproșurile!** VIDEO | Târgoviștenii au ajuns la nouă victorii consecutive și își păstrează poziția de lider

Chindia și-a trecut în cont a noua victorie la rând în Liga a 2-a, 2-1 cu Pandurii, sâmbătă, pe „Eugen Popescu”, la capătul unui meci pe cât de spectaculos, pe atât de tensionat. Târgoviștenii se mențin astfel pe primul loc, pentru a treia etapă la rând.

Liviu Mihai a deschis scorul după o jumătate de oră, din preluarea lui Florea. Decarul Chindiei putea face 2-0 câteva minute mai târziu, dar șutul său a ocolit poarta. Pe contraatac, Vodă l-a învins pe Aioani după ce a trecut prea ușor de Neguț (39). Finalul reprizei avea să aducă gazdele în avantaj: Florea a scos un penalty, iar Cherchez l-a lăsat spectator pe Mihai Cotolan, la scurt timp după ce goalkeeper-ul gorjenilor le arătase semne obscene oamenilor din tribune.

Din mitanul secund consemnăm cartonașele galbene acordate de central oaspeților, pentru faulturi repetate, dar și execuția fantastică a lui Florea (87), șut în transversală de la peste 40 de metri.

„Am avut gol valabil, anulat pe nedrept, iar penalty-ul primit de Chindia a fost precedat de un ofsaid”, am surprins reacția lui Adrian Bogoi, care a văzut meciul din înaltul tribunei. „Așa a zis? Păi și anul trecut a comentat la fel”, a transmis Liviu Mihai pe subiect.

Târgoviștea trăiește frumos, conduce clasamentul Ligii a 2-a și speră cu ochii deschiși la promovarea pe care fanii o așteaptă de două decenii.

Moment de reculegere pentru Liță și Igescu

Înainte de startul meciului a fost ținut un moment de reculegere în memoria foștilor componenți ai Micului Ajax, Bogdan Liță și Cristian Igescu, decedați într-un cumplit accident de mașină acum 22 de ani. De asemenea, a fost evocat și numele lui Gabriel Ionescu, antrenor de baschet, care a trecut în neființă săptămâna trecută. Până la primul fluier al centralului au fost premiați puștii de la U10, antrenor Ionuț Iugulescu, care au câștigat Cupa Centenarului.

„Credeți-mă că mă gândesc doar la promovare. Nu dorm nopțile, sunt cu gândul la această performanță pe care o putem face cu toții aici”
Viorel Moldovan, antrenor Chindia Târgoviște

CHINDIA TÂRGOVIȘTE – PANDURII TÂRGU JIU   2-1
Liviu Mihai 30′, Cristian Cherchez 45+2′ – pen. / Alexandru Vodă 40′

Aioani (Ius. Popescu 57′) – Martac, Dudea, C. Dinu, D. Dumitrașcu – D. Novac (Andr. Lungu 72′), Liv. Mihai – Cr. Neguț, Andr. Șerban, Cherchez (cpt.) (Mihaiu 57′) – D. Florea
Rezerve neutilizate: – Crinel Stoica, Vătavu, Rogoveanu, Alin Manea
Antrenor: Viorel Moldovan

Mih. Cotolan – Brînzan (cpt.), Șendroiu, Vodă, Raiciu (Blejdea 60′) – Al. Vasilescu, Tudoran (P. Popescu 76′), D. Pîrvulescu, Draca – Cenaj (Rob. Lică 80′), Skoric
Rezerve neutilizate: Al. Oprița – Dănescu, Nic. Cotolan, Rob. Gheorghe
Antrenor secund: Dorian Gugu

Stadion: „Eugen Popescu” (Târgoviște – Dâmbovița); Spectatori: 1.800; Arbitru: Bogdan Dumitrache (București); Asistenți: Bogdan Ioan Dragoș și Constantin Mihai Cantemir (ambii din Făgăraș).

Golurile meciului de la Târgoviște:

Articol scris de Ionuț MARIN
Video: Cătălin Clopotaru / AFC Chindia Târgoviște

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 12 Nov. 2018, 14:27 Campionat
Pe aceeași temă