Chin de trei puncte: CSMS Iași a învins greu Bacăul

21 Apr. 2012, 17:31 Campionat
Chin de trei puncte:** CSMS Iași a învins greu Bacăul

CSMS Iași a reușit al cincilea succes consecutiv în liga secundă, după ce a învins astăzi pe FCM Bacău, cu scorul de 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Petrovic, în minutul 86. Ieșenii s-au chinuit teribil cu o echipă tânără, dar frumoasă, care le-a pus mari probleme jucătorilor pregătiți de Ionuț Popa.

Peste 3500 de spectatori au asistat la meciul de astazi din Copou, dar gazdele au facut o prima repriza modesta, in care doar Claudiu Tudor si Gado au semnat singurele ocazii ale CSMS. De altfel, eroul primelor 45 de minute a fost portarul CSMS, Irimia, care a avut 3 interventii execlente la ocaziile lui Curiliuc, Vraciu si Mihalachioaie.

Dupa pauza, iesenii au revenit mai montati de la cabine, dar primele ocazii din actul secund au apartinut tot Bacaului, care in 3 minute a ratat doua sanse bune de a deschide scorul, la ocaziile lui Curiliuc si Croitoru.

Din minutul 60 insa, CSMS a trecut la carma partidei, iar schimbarile lui Ionut Popa s-au dovedit inspirate. Nou intratul pe teren Petrovic a semnat o bara in minutul 73 (sut superb de la 20 de metri) si tot el a deschis scorul cu un sut plasat din marginea careului, in minutul 86.

Cu acest succes, CSMS Iasi ramane pe locul 3 in clasament, la 4 puncte de liderul Viitorul Constanta si la un singur punct in spatele Deltei Tulcea, formatie care ocupa ultimul loc promovabil in Liga I.

Etapa viitoare, miercuri, 25 aprilie, CSMS joaca in deplasare pe terenul liderului Viitorul Constanta, iar sambata, in Copou urca CS Otopeni.

CSMS Iasi: Irimia – Cretu, Tincu, Camara, Mitrea – Gado (’60 Petrovic), Cl. Tudor (’73 Nalati), Milea, Vladu – Onofras (’65 Ciucur), Herghelegiu. Antrenor: Ionut Popa.
FCM Bacau: Stamatin – Mihalachioaie, Taban, Bursuc, Luncanu – Vraciu, Curiliuc (’61), Ursu, Hurdubei (’55 Boghian) – Huiban, Croitoru. Antrenor: Cristi Popovici.

Arbitri: Eduard Ionita (Constanta) – Paul Dimancea (Constanta), Teodor Catalin (Braila)
Observatori: Liviu Seceanu si Stan Prodan.

Articol scris de Narcis Pohoață

21 Apr. 2012, 17:31 Campionat
Pe aceeași temă