Cheregi regretă punctele pierdute cu Șoimii: „Meritam să câștigăm acest joc”

Marius ANGHEL 11 Apr. 2015, 19:43 Campionat
Cheregi regretă punctele pierdute cu Șoimii:**

FC Bihor rămâne la un singur punct în fața echipei Șoimii Pâncota după ce vineri, în cadrul etapei a doua a play-out-ului Seriei a II-a, nu a reușit să câștige pe teren propriu cu arădenii. Trupa lui Călin Cheregi avea ocazia să se distanțeze la patru puncte de adversari în lupta pentru evitarea ultimei poziții, n-a putut profita de absențele din lotul grupării din Pâncota și în final s-a ales cu un singur punct și cu emoții la fel de mari în privința retrogradării. 

La finalul jocului, tehnicianul orădenilor a declarat că ar fi meritat victoria, însă jucătorii săi n-au putut fructifica ocaziile pe care și le-au creat la poarta adversă.

„Îmi pare nespus de rău că nu am reușit să câștigăm acest meci. Eu cred că meritam să câștigăm acest joc și cred că băieții meritau să își facă singuri un cadou de sărbători, un cadou sportiv. Din păcate, nu am reușit. Am întâlnit un adversar care a creat o dinamică bună în zona centrală a terenului, iar ocaziile pe care le-am avut, din păcate nu le-am putut fructifica. Aici aș vrea să reamintesc de acea bară de la începutul jocului. Probabil că altele erau datele problemei dacă reușeam să înscriem la acea fază. Am avut ocazia, tratată din punctul meu de vedere cu insuficiență de către Cigan, faza golului anulat… Cred că meritam să câștigăm acest meci. Acum nu ne rămâne decât să sperăm în continuare. Din punct de vedere sportiv, este un punct, care ne dă șansă să credem în continuare în obiectivul nostru”, a precizat, după partidă antrenorul echipei FC Bihor, Călin Cheregi.


Clasamentul play-out-ului Seriei a II-a după desfășurarea a două etape:

1.     CSM Râmnicu Vâlcea           30
2.     FC Caransebeș           22
3.     FC Bihor Oradea           18
4.     Șoimii Pâncota           17

Etapa viitoare, sâmbătă, de la ora 11:00, FC Bihor se deplasează la FC Caransebeș, iar Șoimii Pâncota joacă acasă cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Marius ANGHEL 11 Apr. 2015, 19:43 Campionat
Pe aceeași temă