Cheregi nu știe dacă FC Bihor va reuși să ajungă miercuri la Slatina: „Ce se întâmpă acum la club tinde să devină horror”

Marius ANGHEL 15 Mar. 2015, 14:40 Campionat
Cheregi nu știe dacă FC Bihor va reuși să ajungă miercuri la Slatina:**

FC Bihor a demonstrat că este greu de bătut pe teren propriu, indiferent dacă te numești ACS Poli sau Olimpia. Sâmbătă, echipa orădeană a obținut din nou un rezultat bun în situația financiară extrem de grea prin care trece în acest moment. Jucătorii lui Călin Cheregi au remizat în cea de-a 19 etapă, 0-0 cu Olimpia Satu Mare și adună puncte în încercarea de a se salva de la retrogradare.

„A fost un joc dificil în complania unui adversar dificil, cum de altfel ne și așteptam. Știam că întâlnim un adversar bun, cu jucători experimentați, cu experiență în liga a doua și în prima ligă. În ceea ce ne privește pe noi, am făcut o primă repriză puțin mai modestă, în repriza a doua, ușor, ușor ne-am intrat în joc, ne-am creat și acea ocazie de gol, care din păcate n-am reușit să o fructificăm. Una peste alta, din punctul meu de vedere, este un rezultat echitabil, având în vedere că am întâlnit un adversar din partea superioară a clasamentului. Am fi putut obține chiar victoria la ocazia singur cu portarul. Normal că eram mulțumit să câștigăm, dar este un punct binevenit dată fiind situația din clasament. Tot ca și aspect pozitiv din acest joc, aș dori să remarc că am terminat jocul cu patru juniori în teren. Astfel, aș dori să evidențiez debutul juniorului Ban, plus cei trei care au jucat. Ne aștetăm trei etape destul de grele, la finalul cărora întâlnim pe FC Caransebeș, adversara noastră directă, de accea dorim să și obținem cât mai multe puncte”, a spus la finalul meciului antrenorul Călin Cheregi.

Acesta nu știe însă dacă FC Bihor va mai putea continua în campionat. Miercuri, orădenii au meci la Slatina cu FC Olt și nu știu dacă pot face această deplasare. Preavizul de 10 zile al lui Viorel Nemeș a expirat vineri, astfel că clubul nu mai are un președinte și nimeni nu se ocupă în acest moment de organizare.

„Nu știm dacă vom fi prezenți miercuri la FC Olt. În momentul de față pot să mă aștept să plecăm sau să nu plecăm. Ceea ce se întâmpă acum la acest club tinde să devină horror. Nu știm dacă plecăm, dacă avem cu ce să plecăm și când să plecăm”, a mai spus Cheregi.

FC Bihor se află în acest moment pe locul 9 în clasamentul Seriei a II-a a Ligii 2 și va merge la play-out pentru a lupta pentru salvarea de la retrogradare, în cazul în care găsește sprijin financiar să continue în campionat. Orădenii au 16 puncte acumulate după 19 etape, iar în ultimele trei runde ale returului urmează să joace cu FC Olt (d), Unirea Tărlungeni (a) și FC Caransebeș (d).

Articol scris de Nicolae MIHALCEA

 

Marius ANGHEL 15 Mar. 2015, 14:40 Campionat
Pe aceeași temă