Cheregi: „Jucătorii sunt afectați, nu știu cât ne vom mai putea continua activitatea”

Marius ANGHEL 19 Mar. 2015, 18:48 Campionat
Cheregi:**

Antrenorul grupării FC Bihor, Călin Cheregi, a declarat, după meciul cu FC Olt Slatina, pierdut cu 0-2, că puțină șansă le-ar fi putut aduce un punct.

Tehnicianul se aștepta la un joc dificil, însă spera la un rezultat pozitiv. „Vreau să felicit echipa gazdă pentru victorie. Știam că ne va aștepta un meci greu la Slatina, așa cum am declarat înainte de joc, au jucători experimentați, este o echipă din prima parte a clasamentului. Dar, cu puțină șansă, cred că puteam scoate un rezultat de egalitate. Din punctul meu de vedere, la primul gol nu a fost fault, la acea lovitură liberă, la golul anulat nu pot să spun dacă a fost ofsaid, dar cred că la faza precedentă a fost un fault. Am observat că și FC Olt a avut gol anulat și un penalty neacordat la acel henț. Felicit echipa gazdă pentru victorie, nu punem la îndoială calitatea arbitrajului. Noi trecem printr-o situație dificilă, jucătorii sunt afectați, nu știu cât ne vom mai putea continua activitatea”, a precizat, citat de Gazeta nouă, Cheregi imediat după meci.

FC Bihor a căzut o poziție în clasament după această înfrângere, pe locul 10. În ultimele două etape rămase până la finalul returului, orădenii mai joacă cu Unirea Tărlungeni, acasă, și la FC Caransebeș.

Marius ANGHEL 19 Mar. 2015, 18:48 Campionat
Pe aceeași temă