Cheregi, dezamăgit că n-a putut învinge Șoimii: „Nu ne rămâne decât să ne adunăm”

Marius ANGHEL 23 Nov. 2014, 13:04 Campionat
Cheregi, dezamăgit că n-a putut învinge Șoimii:**

FC Bihor a obținut doar un punct din confruntarea din etapa a 14-a a Ligii 2 de pe teren propriu împotriva echipei Șoimii Pâncota, scor 0-0. Sâmbătă, orădenii au avut șansa de a trece în clasament peste adversarul direct, însă elevii lui Călin Cheregi n-au putut înscrie, la fel cum nu au putut nici arădenii. La finalul meciului, tehnicianul gazdelor era dezamăgit pentru că a ratat ocazia de a câștiga un joc contra unei echipe apropiate valoric.

„Sunt ușor dezamăgit de faptul că nu am reușit să câștigăm acest meci, care avea o implicare profundă în clasament. În rest, după cum s-a putut vedea, desfășurarea acestui joc a fost una, din punctul meu de vedere, destul de precară. Păcat totuși că n-am reușit să înscriem la acele ocazii pe care le-am avut în prima repriză. Nu ne rămâne decât să ne adunăm, să gestionăm cele două meciuri care mai sunt și să încercăm să scoatem un punct sau puncte din cele două meciuri care au mai rămas”, a declarat, după meci, citat de fcbihor.ro, antrenorul Călin Cheregi.

După cele 14 etape scurse până acum în  Liga 2, FC Bihor ocupă penultimul loc în Seria a II-a cu 8 puncte, cu două mai mult față de FC Caransebeș, ultima clasată, și cu unul mai puțin față de Șoimii Pâncota. Etapa viitoare, sâmbătă, orădenii au meci la Pitești, cu CS Mioveni.

Marius ANGHEL 23 Nov. 2014, 13:04 Campionat
Pe aceeași temă