CF Brăila și-a stabilit lotul pentru retur

15 Mar. 2012, 09:00 Campionat
CF Brăila și-a stabilit lotul pentru retur

După un tur de campionat pe care l-a terminat pe locul cinci cu 23 de puncte, la egalitate cu CSMS Iași, care este pe locul șase, CF Brăila și-a terminat pregătirile pentru sezonul de primăvară care va începe pentru brăileni duminică, 18 martie, printr-un meci acasă cu FC Botoșani. Gruparea antrenată de Ion Viorel a efectuat în această iarnă un stagiu de pregătire centralizat la Sărata Monteoru, după care a jucat mai multe meciuri de verificare, care i-au oferit lui „Vioară” posibilitatea de a definitiva lotul de jucători cu care se va începe sezonul de primăvară.

Indiscutabil, cel mai bun jucător brăilean al turului a fost fundașul Gabriel Bosoi, cel care este și golgeterul echipei cu cinci goluri marcate (dar și un penalty ratat), căpitanul CF-ului fiind totodată singurul jucător integralist al echipei în turul de campionat. Nemulțumit de prestația unora dintre componenții lotului de jucători, Ion Viorel a renunțat la serviciile câtorva dintre ei, în locul acestora fiind aduși câțiva fotbaliști destul de acceptabili.
Astfel, de la CF Brăila au plecat în pauza competițională Paul Botaș și Alexandru Balaban (ambii la divizionara a treia Damila Măciuca), Victor Olenic și Gigel Costache (ambii la Conpet Cireșu), Cosmin Neacșu (la Unirea Florești), Csaba Borbely (la Prahova Tomșani) Vali Stan (antrenor scund la Dunărea Galați), și Adrian Ștefan (liber până la vară deoarece a semnat cu două echipe în acest campionat). Au fost aduși pe gratis în această iarnă George Bucuroiu (împrumutat de la Udinese), Adrian Câmpenu, Dragoș Boboc, Dănuț Prodan (toți trei de la Gloria Buzău), Stelică Nicoliță și Andrei Pușcașu (de la Conpet Cireșu).

În aceste condiții, lotul de la CF Brăila cuprinde următorii jucători cu care se va aborda returul de campionat:

PORTARI: Alin Bucuroiu, Iulian Budur și Ștefan Leu

FUNDAȘI: Iulian Dăniță, Cătălin Vlaicu, Cosmin Necoară, Gabriel Bosoi, Călin Marin, Laurențiu Ivan și Dragoș Boboc

MIJLOCAȘI: Andrei Pușcașu, Georgel Pungă, Dumitru Bogdan, Andrei Voicu, Silviu Moise, Alin Pânzaru, Ion Gabriel și Marcel Otvos

ATACANȚI: Stelică Nicoliță, Emanuel Ndigwe, Emekwue Henry, Adrian Câmpenu, Clement Pălimaru și Dănuț Prodan

Antrenor principal: Ion Viorel
Antrenor secund: Nicolae Rotaru

Primul meci al CF Brăila din actualzul sezon de primăvară va avea loc pe stadionul „Municipal”, duminică 18 martie, de la ora 11, cu FC Botoșani, partidă care va fi televizată în direct de DOLCE Sport.

articol scris de Valentin Constantinescu

15 Mar. 2012, 09:00 Campionat
Pe aceeași temă