CF Brăila l-a pierdut pe Pușcașu pentru meciul cu Farul. Novello și Dojcinovic ar putea debuta în runda următoare

Mihai Andries 12 Mar. 2015, 23:43 Campionat
CF Brăila l-a pierdut pe Pușcașu pentru meciul cu Farul.** Novello și Dojcinovic ar putea debuta în runda următoare

Meciul dintre CF Brăila și Farul Constanța este unul crucial pentru elevii lui Pânzaru în realizarea obiectivului, accederea la turneul play-off, de aceea elevii lui Alin Pânzaru se pregătesc asiduu pentru această întâlnire.

Din păcate, accidentat ușor în partida de la Buzău, Andrei Pușcașu va absenta cel puțin o etapă de pe teren. Mijlocașul a fost menajat luni și marți, iar miercuri a încercat să se antreneze alături de colegii lui însă a renunțat repede, din cauza unei întinderi la picior. De la clubul brăilean vine însă și o veste bună. La începutul acestei săptămâni, atacantul italian, Salvatore Novello a primit licența și cartea verde, iar joi aceleași acte urmau să le primescă și mijlocașul sârb, Andreja Dojcinovic. Ambii ar putea evolua în următoarea etapă pentru CF Brăila.

În altă ordine de idei, se pare că până luni, 16 martie, CF Brăila va primi prima tranșă de bani din bugetul alocat de Primăria Brăila. Nu același lucru se poate spune și despre negocierile cu Consiliul Județean, unde lucrurile încă mai trenează.

„Sunt și vești bune și altele mai puțin bune, atât în plan sportiv cât și în cel organizatoric. Pușcașu s-a accidentat dar ne vom putea baza pe Novello și probabil, pe Dojcinovic. Am primit asigurări că prima tranșă de bani de la Primărie va veni cel târziu luni, 16 martie. La CJ încă mai sunt discuții pe această temă. Marți am avut o întâlnire cu președintele interimar, Viorel Mortu, cu Alina Rusu, directorul economic, a fost de față și Florin Cârligea, dar nu s-a stabilit nimic concret. Urmează, după câte am înțeles eu, ca autoritatea locală să ia legătura cu MTS-ul pentru a vedea clar ce se stipulează în noua Lege a Sportului”, a declarat Valentin Avramescu.

Articol scris de Costel FILIP

Mihai Andries 12 Mar. 2015, 23:43 Campionat
Pe aceeași temă