Cetate Deva pierde al treilea meci consecutiv. Ștefan Nanu: „Echipa e croită după cum jucam eu.”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 20 Oct. 2019, 14:17 Campionat
Cetate Deva pierde al treilea meci consecutiv.** Ștefan Nanu:

LPS Cetate Deva a suferit a treia înfrângere consecutivă în campionat, după ce sâmbătă a cedat cu 0-1 la Flacăra Horezu, unicul gol al jocului fiind marcat de Ion Simeanu în minutul 81.

Stabilit de câțiva ani la Râmnicu Vâlcea, antrenorul celor de la Deva, Ștefan Nanu (51 ani), anunță că singurul obiectiv al echipei pe care a preluat-o în vară este menținerea în Liga a 3-a. În sezonul trecut a făcut parte din stafful celor de la ACS Poli, mai întâi ca antrenor și apoi ca manager, club care a retrogradat în Liga 3.

„Prima repriză a fost a Horezului, a doua parte a fost a noastră. Eu cred că puteam câștiga, am avut câteva șanse de a marca, dar se vede că nu avem experiență, media de vârstă a echipei mele a fost de 19 ani. Remarc atitudinea echipei, am avut posesie, ocazii, să ținem cont că lotul a fost făcut cu două săptămâni înainte de a începe campionatul, fără nicio pregătire. Obiectivul nostru este menținerea. Am mulți copii care acum iau contactul cu Liga a 3-a, sunt mulțumit de ei, o să vină și rezultate. Acesta este stilul meu, echipa e croită după cum jucam eu, cu atitudine, vreau jucători cu dorință de a câștiga, cine nu dă 100 la sută, nu stă la Deva”, a declarat fostul internațional.

Cu 8 puncte acumulate după nouă etape, LPS Cetate Deva ocupă locul 14, retrogradabil, în Seria a 4-a a Ligii 3. Echipa din Deva joacă în Liga 3 după ce în vară a fost reprimită de FRF în competiție, după ce retrogradase, însă mai multe echipe cu drept să participe în acest eșalon nu s-au mai înscris.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Sport Arad

 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 20 Oct. 2019, 14:17 Campionat
Pe aceeași temă