Cernica: „E foarte important acest meci. Punctele vor conta în play-out”

Autori: Mihai Andries, Mircea OGLINDOIU Publicat: 15 Mar. 2014, 09:09 Actualizat: 15 Mar. 2014, 09:10 Campionat
Cernica:  „E foarte important acest meci. Punctele vor conta în play-out”

Învinsă etapa trecută la Târgu Mureș cu 4-1, după ce la pauză a intrat la cabine în avantaj, Minerul Motru va trebui  să aibă constanță pe toată durata partidei cu Olimpia Satu Mare, pentru a-și adjudeca victoria.

Echipa antrenată de Gahi Zahiu are și pentru acest joc mari probleme de efectiv. Sorin Stanciu, Cosmin Laurențiu, Cosmin Neacșu, Valentin Hanu și Atilla Șoo sunt în continuare accidentați, în timp ce Raul Speroni e suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Va reveni în schimb căpitanul Andrei Dicu, care și-a ispășit sâmbăta trecută etapa de suspendare.

 „Etapa trecută am avut 10 indisponibili. Și acum avem mari probleme de lot, dar am mai recuperat din jucători. Ne așteaptă un meci foarte important. Mai mult ca sigur, acest rezultat va conta în play-out. Am remizat în tur la Satu Mare și sper ca acum să câștigăm ca să mergem în faza următoare cu patru puncte din confruntările cu Olimpia. Va trebui să fim însă constanți pe toată durata meciului de sâmbătă. La Târgu Mureș am condus, dar am fost învinși de experiența gazdelor. Scorul e însă mult  prea mare, după aspectul jocului, dar punctele cu ASA nu se vor contabiliza. Noi avem deplasări decisive la Arad și Oradea, unde nu trebuie să pierdem”, a declarat Mihai Cernica, directorul sportiv al Minerului.

Derbiul nou-promovatelor din seria a II-a se va desfășura sâmbătă, de la ora 13. „Oaspeții au solicitat la FRF ca meciul să se joace la 13, fiindcă nu au găsit cazare în Motru și nu au cum să ajungă în timp util la meci, de la Târgu Jiu!”, a precizat Cernica

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

 

Autori: Mihai Andries, Mircea OGLINDOIU Publicat: 15 Mar. 2014, 09:09 Actualizat: 15 Mar. 2014, 09:10 Campionat
Tags:
Pe aceeași temă