Centralul Comănescu încurcat de tușier!

24 May. 2009, 18:56 Campionat
Centralul Comănescu încurcat de tușier!

În partida FC Bihor – „U” Cluj, în minutul 70, la scorul de 0-2, centralul Adrian Comănescu (foto) a fluierat pauză pentru hidratare, mingea fiind trimisă în afara terenului de orădeni.

Neatent, Comănescu a indicat mai apoi repunere de la margine tot pentru orădeni, fază în care Cătălin Bucur a șutat de la marginea careului și a marcat.

În acel moment au început protestele din partea clujenilor, care i-au cerut explicații centralului Adrian Comănescu și tușierului Ionel Popa, ambii indicând gol valabil. După îndelungi parlamentări, Popa a recunoscut că oaspeții erau cei care trebuiau să repusă balonul de la margine, moment în care Comănescu a anulat golul și a dat mingea echipei lui Dorinel Munteanu. A venit rândul gazdelor să protesteze, iar Cosma a fost eliminat pentru că l-a bruscat pe asistentul Popa.

„Nu se poate așa ceva! Comănescu a indicat că bate Oradea, iar tușierul a fost de acord. Numai după ce am dat gol Popa și-a adus aminte că de la margine trebuiau să repună clujenii”, a atacat „secundul” lui FC Bihor, Mircea Fodor.

 

Articol scris de Nicolae Mihalcea

24 May. 2009, 18:56 Campionat
Pe aceeași temă