„Cei cu ghinionul am fost noi. Din jumătate de ocazie au câștigat”

Marius ANGHEL 25 Nov. 2012, 16:32 Campionat

Antrenorul principal al formației Delta Tulcea consideră că un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil. Constantin Gache spune că echipa sa nu a jucat extraordinar dar în același timp pune înfrângerea și pe seama ghinionului.

„Meciul a fost aprig dar nu unul deosebit. Nu prea au fost multe faze de poartă. Două echipe bune. Dacă Botoșaniul a avut până acum ghinionul la meciul de la Năvodari, chiar la Otopeni, de data aceasta, cei cu ghinionul am fost noi. Din jumătate de ocazie au câștigat. Este adevărat că nici noi nu ne-am creat prea multe ocazii. Am jucat cât de cât dar nu deosebit. Poate era mai echitabil un 0-0 dar forbalul se joacă pe goluri și astăzi Botoșaniul a câștigat. Nu pot decât să-i felicit și să le urez baftă în continuare”, a spus Constantin Gache care a adăugat: „Nu vreau să comentez arbitrajul. Poate eu nu am văzut bine. Un 11 metri… Pe primul nu l-am văzut dar la al doilea îl trage în careu. E fault clar. Nu mai comentăm. Nu pot să spun că… dar un 11 metri schimbă situația”.

Tehnicianul formației Delta Tulcea consideră că până la urmă vor rămâne trei echipe care se vor lupta pentru cele două locuri care asigură promovare. În afară de Delta Tulcea, mai sunt FC Botoșani și Sportul Studențesc.

„După părerea mea, împreună cu Sportul, suntem cele mai bune echipe. Mai este și Otopeni, și Brăila, și Năvodari dar din ce am văzut cred că Tulcea, Botoșani și Sportul sunt cele mai bune”, a spus Constantin Gache.

Probleme financiare la Tulcea

Deși și-a anunțat intenția de a promova în prima ligă, Delta Tulca se confruntă cu probleme financiare. Conducerea clubului are restanțe către jucători iar investițiile în baza sportivă n u s-au mai realizat.

La noi sunt încă probleme la infrastructură. Avem obiectiv declarat pentru că jucăm fiecare meci să-l câștigăm. Dorim dar sunt și la noi probleme. Poate mai grave decât în altă parte. Așa cum este țara, așa este și fotbalul cu probleme”, a conchis tehnicianul formației Delta Tulcea.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 25 Nov. 2012, 16:32 Campionat
Pe aceeași temă