Ceahlăul pierde la Clinceni. Ilfovenii reușesc să iasă din pasa neagră: „Am fi putut marca mai multe goluri”

Marius ANGHEL 27 Sep. 2015, 17:47 Campionat
Ceahlăul pierde la Clinceni.** Ilfovenii reușesc să iasă din pasa neagră:

După trei înfrângeri consecutive, două în campionat și una în Cupă, soarele a ieșit și pe strada echipei FC Academica Clinceni. Sâmbătă, în etapa a 5-a a Ligii 2, gruparea ilfoveană o obținut o mare victorie pe teren propriu, reușind să se impună la limită în fața fostei prim-divizionare Ceahlăul Piatra Neamț, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost reușit de Vasile Olariu, în minutul 12, din penalty, astfel că renumele de „Penalty King” încă i se potrivește.

Succesul este considerat de antrenorul ilfovenilor ca fiind unul de moral, mai ales după înfrângerea rușinoasă din Cupă în fața unei echipe de Liga 3. „O victorie foarte importantă pentru noi, venită într-un moment dificil, obținută cu implicare totală, chiar dacă au fost momente în care unii jucători au fost apăsați de miza partidei, mai ales în prima repriză. Mă bucur că am reușit un joc consistent, am avut din nou foarte multe ocazii, unele, din nou, rarisime, însă până la urmă am gestionat bine avantajul de pe tabelă. Cu mai multă luciditate, am fi putut marca mai multe goluri, însă, în final, contează că am obținut trei puncte. Felicitări băieților, au fost trei zile dificile după eliminarea dureroasă din Cupă, însă au demonstrat cu toții caracter și am reușit să obținem o victorie indubitabilă azi”, a spus antrenorul Laszlo Balint.

După această victorie la limită, FC Academica Clinceni acumulează șapte puncte și se poziționează încă pe un loc de play-out, pe 7, la egalitate cu Farul Constanța. Ceahlăul rămâne cu trei puncte, însă are un meci mai puțin. Etapa viitoare ilfovenii se deplasează în Giulești, iar nemțenii primesc vizita celor de la Dunărea Călărași.

Marius ANGHEL 27 Sep. 2015, 17:47 Campionat
Pe aceeași temă