Ceahlăul încearcă să-i reducă suspendarea lui Florin Marin

Liga2.ro 26 Feb. 2009, 10:00 Campionat
Ceahlăul încearcă să-i reducă suspendarea lui Florin Marin

Florin Marin, managerul general al Ceahlaului, ar putea absenta de pe banca tehnica a nemtenilor in prima etapa a returului, care se va desfasura sambata, 28 februarie. Florin Marin are de ispășit o singură etapă de suspendare din cele două, dictate în urma jocului de la Ploiești cu FC-ul din localitate, joc diputat in turul actualei editii de campionat. Clubul pietrean a facut un memoriu la FRF prin care incearca sa reduca suspendarea lui Florin Marin la numai o etapa, care a fost ispasita in ultma etapa a turul.

„Avem, însă, încredere că totul se va rezolva favorabil nouă, deoarece domnul Florin Marin nu a greșit cu nimic la Ploiesti. Sunt, așadar, șanse mari să-l avem pe bancă, la meciul de sâmbătă, pe domnul Florin Marin”, a declarat Ioan Mironaș, directorul executiv al clubului pietrean de fotbal

Managerul Ceahlăului a fost eliminat de pe banca tehnică, în finalul jocului câștigat de Ceahlaul, scor 1-0 în fața uneia dintre principalele contracandidate la promovarea în Liga 1, FC Ploiești. Atunci, Florin Marin a fost trimis în tribună de arbitrul Ionică Serea. sanctiunea a fost dictata în urma unui incident petrecut chiar în interiorul suprafeței tehnice a băncii pietrene. Florin Marin a încercat să oprească o minge ce se îndrepta spre el, dar un oficial din staff-ul organizatoric al gazdelor l-a bruscat pe managerul general al Ceahlăului, încercand sa trimita mai repede mingea in teren. Prima etapă de suspendare a lui Florin Marin a fost ispășită în meciul cu Dinamo II (4-0 pentru Ceahlăul), din jocul care a încheiat seria meciurilor oficiale în 2008. Cu certitudine, absenții Ceahlăului în meciul de sâmbătă ce se va diputa de la ora 11 pe stadionul Ceahlaul, contra celor de la Luceafărul Lotus B. Felix, sunt: Cebotaru, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, Sofronie, convocat la lotul național U-18, Savu, Doicaru, Staicu și Rotaru, toți accidentați. Mai nou, gruparea finantata de Iulian Capeti vrea sa-si desfasoare meciurile de pe teren propriu la Roman. Surse din primaria romascana au declarat ca directorul Mircea Crainiciuc l-a contactat pe primarul municipiului Roman, Dan Laurentiu Leoreanu, pentru perfectarea intelegerii in acest sens.

Altfel, membrii Consiliului de Administrație al Ceahlaului au decis ca intrarea spectatorilor în următoarele partide jucate pe teren propriu să fie libera. Astfel, la toate porțile de intrare din moderna arenă pietreană, suporterii și simpatizanții formației pietrene sunt așteptați cu premii constând în materiale promoționale cu însemnele Ceahlaului. In acest an clubul pietrean va serba 90 de ani de la infiintare si se pregateste de sarbatoare.

„De la următoarele etape anunțate în propriul nostru fief, cu acceptul membrilor Consiliului de Administrație, dorim să organizăm și câteva tombole cu premii substanțiale, pentru simpatizanții noștri”, a anunțat Iulian Boghean, directorul de marketing al FC Ceahlăul.

Articol scris de Cristi Soroceanu

Liga2.ro 26 Feb. 2009, 10:00 Campionat
Pe aceeași temă