Ceahlăul continuă seria victoriilor

15 Mar. 2009, 17:39 Campionat
Ceahlăul continuă** seria victoriilor

Derby-ul etapei 20 din seria a doua din liga secundă a adus față în față Progresul și Ceahlăul. Nemțenii, aflați pe primul loc la șase puncte distanță de formația aflată pe locul al doilea, Delta Tulcea, veneau în București doar cu gândul la o nouă victorie.

 

COMENTARIUL LIVE AL PARTIDEI

 

După o primă repriză anostă, în care Ceahlăul s-a mulțumit să se baricadeze în apărare și să aștepte greșeala adversarului, iar bancarii au atacat, dar fără a pune în pericol poarta apărată de Savu, tabela improvizată din Cotroceni indica scorul de 0-0. Singura mare ocazie care poate fi consemnată în această parte e a jocului este incursiunea mijlocașului de la Ceahlăul, Ionuț Bădescu. Acesta, scăpat pe partea dreaptă a pătruns în careu, dar a șutat slab în portarul bancarilor.

 

VEZI CELE DOUĂ‚ GOLURI MARCATE DE CEAHLĂ‚UL

Prima modificare de scor s-a făcut la doar un minut după ce centralul partidei, Sebastian Colțescu a fluierat reluarea partidei. Tânărul Tudosă a profitat de grava eroare a lui Șomcherechi și scăpat singur cu Popescu a îndeplinit doar o formalitate. Chiar dacă Progresul a încercat să reechilibreze partida, tot nemțenii au fost cei care au marcat. În minutul 82, când atacantul nemțenilor, Gafița, a dejucat ieșirea la offside a fundașilor de la Progresul și l-a lobat spectaculos pe același Popescu. Până la final echipa gazdă a încercat să pună presiune la poarta nemțenilor, dar, din păcate pentru ei, fără rezultat.

 

VEZI FAZA LA CARE NEMȚENII CONSIDERĂ‚ CĂ‚ MERITAU PENALTY

 

Un meci în care oaspeții nu s-au pierdut nici o secundă cu firea și au demonstrat că sunt o echipă matură. De partea cealaltă, Progresul arată că încă nu este pregătită fizic, dar cu mai multă atenție poate spera încă la poziția secundă în clasament. Scor final 2-0 pentru Ceahlăul, care este din ce în ce mai aproape de promovarea mult dorită.

 

 

Articol scris de Corina Mlădinoiu și Alexandru Amironoaiei
 

15 Mar. 2009, 17:39 Campionat
Pe aceeași temă