Ceahlăul are viitorul asigurat!

25 May. 2009, 15:45 Campionat
Ceahlăul are viitorul asigurat!

AS Monaco, Lausanne, Yverdon Sport, Neuchatel Xamax, Mechelen și stade Nyonnais au fost reprezentantele altor cluburi puternice, cunoscute în fotbalul european, prezente la sfârșitul săptămânii trecute în turneul de la Aigle.

Ieri dimineață, delegația pietreană, condusă de Iulian Boghian directorul de marketing al FC Ceahlăul, a părăsit localitatea Aigle. Iar în drumul spre casă, preconizat a fi încheiat miercuri, au intrat prin Alpi, după care și-au continuat traseul turistic.

Câștigătoarea turneului de la Aigle îi are în componență pe Ștefan Rusu, Florin Grama, Eduard Petrișor, Adrian Vătăjelu, Gabriel Jitaru, Remus Oancea, Ștefan Hanganu, Eduard Lazăr, Vlad Argatu, Mihai Otavă, Adrian Nichiteanu, Vlad Mihnea, Alexandru Cojocariu, Fabian Mereuță, Alexandru Dumitrașcu, Mihai Molodoi, Andrei Ghiurcă, Răzvan Gherasim.

Vitrina cu trofee aparținând clubului pietrean de fotbal FC Ceahlăul urmează să fie completată cu un nou exemplar. Rar, dacă este să ne gândim la faptul că ultima cupă vine din Elveția, ca răsplată a efortului și rezultatelor juniorilor de 13 ani din cadrul grupei ACS Ceahlăul ’05.

Sâmbătă seară, elevii pregătiți de profesorul Gheorghe Bulacu au triumfat în turneul internațional organizat în localitatea elvețiană Aigle. Tânăra formație pietreană, participantă în premieră la asemenea întreceri de "afară", a trecut repede peste oboseala acumulată de-a lungul unui drum în care au mai fost prevăzute și obiective turistice de mare importanță. Valoarea individuală a micilor noștri fotbaliști, care a dus la obținerea importantei performanțe, a fost completată cu cea a reputatului tehnician pietrean, aflat acum la un nou succes internațional în propria-i carieră.

Ceasurile elvetienilor „date peste cap” de juniorii pietreni

 

Izbânda juniorilor de categorie D (născuți în anul 1996 și mai tineri), s-a conturat sâmbătă, puțin după ora 18. Cele 18 competitoare au fost împărțite în mai multe serii. Pietrenii, în cele unsprezce meciuri disputate, au fost surpriza plăcută a tuturor participanților pentru că au primit un singur gol. În toată această serie cu importante partide internaționale de pregătire, ai noștri au încheiat în trei rânduri la egalitate.

După 0-0 în faza grupei contra celor de la St. Pierroise de La Reunion, formația ACS Ceahlăul ’05 s-a impus contra acestora, în ultimul act al competiției: s-a terminat în finală 1-0, grație reușitei lui Mihai Otavă. Cu 7 goluri marcate în turneu, Ștefan Hanganu a devenit golgeterul grupării nemtene în Elveția. Formația pietreană a fost recunoscută drept cea mai valoroasă dintre toate participantele întrecerii. Exceptând frumosul trofeu primit din partea organizatorilor, grupa profesorului Gheorghe Bulacu a fost invitată și pentru viitoarea ediție a turneului elvețian.

 

Articol scris de Dan EȘANU

 

25 May. 2009, 15:45 Campionat
Tags:
Pe aceeași temă