Ce a ajuns ACS Poli! Ștefan Nanu o vede favorită pe Sportul Snagov în meciul de la Timișoara. Despre noile transferuri: „Sunt jucători buni, i-am văzut pe YouTube”

Marius ANGHEL 14 Sep. 2018, 16:31 Campionat
Ce a ajuns ACS Poli! Ștefan Nanu o vede favorită pe Sportul Snagov în meciul de la Timișoara.** Despre noile transferuri:

ACS Poli are un nou meci foarte dificil duminică, după ce la mijlocul săptămânii a fost eliminată de UTA din Cupa României. De data aceasta,oponentul va fi Sportul Snagov, echipa de pe locul secund după primele șase etape. Antrenorul Ștefan Nanu așteaptă să culeagă roadele muncii de la antrenamente, întrucât spune că simte echipa progresând. Săptămâna aceasta, clubul a adus doi noi jucători, sârbul Ivanov și norvegianul Keita, dar e improbabil ca cei doi să debuteze.

Nanu spune că Snagovul are lotul cel mai experimentat din campionat. „Ne așteaptă un meci greu. Din punctul meu de vedere, este echipa cu cei mai mulți jucători experimentați, mulți care au jucat în prima ligă. Snagovul e favorită pentru că sunt pe un loc de promovare. E echipa care în acest campionat nu are nicio înfrângere, care a făcut o pregătire bună, deja au prins încredere”, a declarat antrenorul lui ACS Poli.

Tehnicianul are însă încredere că jucătorii Timișoarei vor fi motivați. „Îmi doresc din tot sufletul și eu și jucătorii să fie un început de când am venit eu, pentru că am venit într-o situație dificilă din toate punctele de vedere. Ceea ce mă bucură e că în ultimele două jocuri, echipa a fost într-un progres. Sunt mulțumit că joacă ce-mi doresc eu, până când se termină benzina. Atunci deja sunt probleme. Sunt jucători tineri, cu potențial, am încredere în ei. Perioada este scurtă, ne dorim rezultate. Sâmbătă sperăm să spargem gheața cu Snagovul. Săptămâna aceasta vor lua și salariile, un lucru bun pentru ei, și atunci intervine motivația de a se gândi numai la joc”, a mai spus Nanu.

Nou-veniții nu sunt puși la punct cu pregătirea

Nanu a precizat că e mulțumit de cei doi jucători aduși săptămâna aceasta, doar că nu sunt încă pregătiți fizic. De asemenea, pentru legitimare mai e nevoie de documentele celor doi. „Sunt jucători buni, i-am văzut pe YouTube. Avem nevoie de jucători, lotul este foarte subțire din punct de vedere valoric. Avem nevoie de jucători de valoare, sunt jucători cu calitate. Nu știu la ce nivel sunt ei cu pregătire. Am discutat cu ei ceea ce am făcut cu ei până acum. Ivanov a avut o perioadă în care nu a făcut antrenamente, l-am văzut puțin nepregătit fizic. Am răbdare cu el, pentru că are calitate. Avem nevoie de jucători, pentru că e campionatul lung, vin suspendările, accidentările și avem nevoie de lot. Azi este un antrenament mai complex. Voi vedea calitatea lor, pentru că sunt jocuri. Dar, deocamdată, mi-am cristalizat primul „11”. În primele zile nu i-am cunoscut, am încercat să joc cu aceeași echipă în meciul cu UTA. Am făcut unele schimbări, s-au pierdut anumiți jucători”, a mai precizat Nanu.

Înaintea desfășurării etapei a 7-a, Sportul Snagov e pe locul 2 în campionat, cu 14 puncte. ACS Poli e la retrogradare, pe 16, cu 4 puncte. Meciul dintre cele două echipe are loc duminică, de la ora 11:00, pe „Dan Păltinișanu”.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 14 Sep. 2018, 16:31 Campionat
Pe aceeași temă