Cartofii au răsărit pe teren, jucătorii au făcut slalom la încălzire printre roabele cu nisip! FOTO | Imaginile incredibile de la Balotești: „Mulțumim FRF pentru astfel de omologări!”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 01 Dec. 2018, 15:00 Actualizat: 02 Dec. 2018, 13:16 Campionat

Fotbalul românesc continuă să surprindă prin imagini pe care nu le-am vedea niciodată în Vestul Europei. După ce Axiopolis Cernavodă a băgat tractorul pe teren pentru a curăța zăpada înaintea meciului cu Rapid, din Liga 3, sâmbătă dimineață a venit rândul celor de la CS Balotești să încerce metode disperate pentru a asigura un gazon decent la partida cu FC Argeș, din etapa a 20-a a Ligii 2.

Cele două echipe s-au întâlnit începând cu ora 11:00 într-un meci care se desfășoară pe o temperatură foarte scăzută, iar organizatorii partidei de la Balotești au încercat să rezolve pe ultima sută de metri problemele cu gazonul care arată foarte rău.

Așa s-a ajuns în situația în care fotbaliștii celor două echipe, ieșiți pe teren pentru încălzirea de dinaintea meciului, au fost nevoiți să-și facă mișcările de pregătire printre roabe de nisip și oameni care încearcă să bătătorească gazonul în zonele în care acesta nu mai are iarbă.

Momentele au fost imortalizate de argeșeni, care le-au urcat, apoi, pe contul de facebook, alături de o poză cu cartofii răsăriți pe gazon: „Azi, în zi de Centenar, FC Argeș joacă la Balotești. Fotbalul nu știm dacă „se face” pe terenul ăsta, dar cartofii sigur se fac. Mulțumim Federația Română de Fotbal pentru astfel de omologări! Hai FC Argeș!”, e mesajul suporterilor piteșteni.

În timpul jocului, CS Balotești a umilit-o cu 4-0 pe FC Argeș, administrându-i cea mai dură înfrângere în acest sezon. Cornel Predescu (8), Alexandru Stoica (27), Ovidiu Marin (90) și Constantin Clătinici (90+2) au marcat golurile împotriva piteștenilor.

CS Balotești: Fulga – C-tin. Dedu, Marciuc (cpt.), Flămânzeanu, G. Mihai – M. Ghiță, C. Predescu – M. Neagu, Ov. Marin, Al. Stoica – Vas. Mihai
Rezerve: Iordan – Gojnea, R. Mihai, Clătinici, N. Filip, F. Paraschiv, Fl. Niculae. Antrenor: Fănel Nofitovici

FC Argeș: Ureche – Tofan, Gugu, Vișa, Turda – Ct. Stan, I. Șerban, R. Costin (cpt.), Șerbănică – Ct. Barbu, Nilă.
Rezerve: Oct. Popescu – Vas. Gheorghe, D. Oancea, Bîrzan, I. Mihăescu, Andr. Panait, Buleică. Antrenor: Emil Săndoi.

Stadion: Comunal Balotești (Balotești – Ilfov);
Arbitru: Marius Chițu (Târgoviște); Asistenți: Doru Zamfir (Slatina) și Cristian Voicu (Focșani).

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 01 Dec. 2018, 15:00 Actualizat: 02 Dec. 2018, 13:16 Campionat
Pe aceeași temă