Cârstoiu: „UTA s-ar fi bătut la promovare cu jucătorii de la FC Argeș”

Mihai Andries 28 Nov. 2013, 12:55 Campionat
Cârstoiu:** „UTA s-ar fi bătut la promovare cu jucătorii de la FC Argeș

Doi dintre fotbaliștii care trebuiau să evolueze la UTA în acest sezon vin din postura adversarilor sâmbătă pe arena „Francisc Neuman”. Marius Briceag și Monel Câsrtoiu au făcut parte din „lotul FC Argeș” pe care Adrian Falub se baza în încercarea de a construi echipă de promovare.

Până la urmă, Adrian Marțian nu a mai susținut financiar planurile fostului antrenor, iar piteștenii s-au împărțit pe la alte echipe. „Chiar îmi pare rău că nu am rămas împreună. Cu mine, Briceag, Ivănică, Marius Ion și Dulcea, plus jucătorii care mai erau la Arad și mai intenționa să aducă domnul Falub, sunt convins că UTA se bătea la promovare. Păcat că nu s-a putut sau nu s-a vrut, noi am plecat fiindcă nu mai putea sta la 500 de kilometri de casă, fără bani și fără alte cele necesare la o echipă ce-și propune ceva”, a spus Cârstoiu, care se bucură că a optat pentru CSM Râmnicu Vâlcea, o grupare stabilă din punct de vedere financiar, care ocupă locul secund în campionat.

Mijlocașul defensiv a absentat în debutul sezonului din pricina unei accidentări, însă de când s-a pus pe picioare e titular cert în teamul lui Claudiu Niculescu. Ex. piteșteanul nu crede că formația sa își permite să piardă puncte pe drum, chiar dacă acestea nu ar trebui să conteze în economia play-off-ului. „Vrem să terminăm cât mai sus în clasament, nu ne uităm cu cine jucăm. Apoi, am auzit că s-ar putea schimba regulile de play-off și play-out și atunci ce facem? Venim să câștigăm contra UTA-ei, deși suntem convinși că nu va fi deloc simplu. Adversarii sunt în revenire de formă și au destui jucători valoroși pe care i-am cunoscut și eu în cele trei săptămâni petrecute la Arad”, a mai spus fotbalistul de 25 de ani, care se reîntâlnește cu Neagu, Bîrză, Monac, Zanardini sau Firțulescu, fotbaliști s-au pregătit cot la cot cu foștii piteșteni încă de la finalul lunii iulie.

Oltenii vor ajunge vineri după-amiază în orașul nostru, având o singură absență certă: fundașul Melcea.

 

Sursa: SportArad

Mihai Andries 28 Nov. 2013, 12:55 Campionat
Pe aceeași temă