Cârstea a spart gheața la Poli: „Am fost debusolat”

12 May. 2012, 16:40 Campionat
Cârstea a spart gheața la Poli:**

Rover Cârstea a semnat cu Poli un contract pe 5 ani și a venit pe Bega în postură de golgheterul turului. Evoluțiile sale au lăsat însă mult de dorit până acum, dar iată că piteșteanul a reușit în sfârșit să spargă gheața. Rover a vorbit despre gol și despre Poli, imediat după meciul cu Deva (2-0).

„Noi ne-am făcut treaba și este sigur că vom promova pe teren. Acum rămâne la latitudinea celor de sus să jucăm în prima ligă. Cu Deva a fost un meci dificil, căldură mare… Mă bucur că am reușit în sfârșit să înscriu. Am așteptat mult acest gol. Eram cu moralul la pământ pentru că nu reușeam să marchez. Pot spune că am fost debusolat o perioadă. Acum mi-am recăpătat încrederea și sper să înscriu meci de meci”, a spus Rover după meci, jucător ce promitea 10 goluri în retur.

Speranțe la prima ligă

Cîrstea spune că speră ca echipa să joace în prima ligă de la vară. „Speranțe am și spun cu certituidne că Poli merită să joace în Liga 1. Sper să se facă ceva și să jucăm acolo. În cel mai rău caz vom juca tot în liga secundă, iar eu am contract 5 ani cu Poli, deci voi rămâne aici oricum”.

Sursa: Banat Sport

12 May. 2012, 16:40 Campionat
Pe aceeași temă