Campanie de atragere a fanilor la meciurile lui ACS Poli

Mihai Andries 04 Oct. 2012, 23:09 Campionat
Campanie de atragere** a fanilor la meciurile lui ACS Poli
Suporterii timișoreni care vor alege sâmbătă calea stadionului „Dan Păltinișanu” sunt așteptați cu surprize din partea organizatorilor. Astfel, cei care vor achiziționa bilete au șansa de a câștiga la pauza meciului cu FC Olt Slatina un „kit de suporter”.

Fanii lui ACS Poli au șansa de a câștiga tot ce are nevoie un suporter, de la șepci și tricouri cu însemnele noului club, până la fulare clasice alb-violete sau alte materiale „ultra”. Echipamentele nu sunt oficiale, ci fac parte dintr-o promoție pentru atragerea publicului, destul de absent de pe „Marele oval” la partida cu Alba Iulia. Sâmbătă cu Slatina cinci serii de bilete vor fi premiate la pauză. Promoția va continua, fiind vizate diferite moduri de premiere, inclusiv fotografii împreună cu jucătorii favoriți, conform unuia dintre organizatori.

Site încă nu, forum da

După ce au intrat în conflict cu druckerii de pe fostul forum al Politehnicii, susținătorii noului proiect din Liga a II-a și-au creat propria pagină de discuții pe o pagină cu găzduire gratuită. De la începutul săptămânii suporterii lui ACS Poli s-au mutat pe un nou forum, cel oficial al clubului. Acesta urmează să fie integrat și în noul site oficial care a întârziat să apară dar va fi finalizat până la sfârșitul lunii.

ACS Poli – FC Olt Slatina se dispută sâmbătă de la ora 16. Biletele s-au pus deja în vânzare la prețurile obișnuite stabilite pentru campionat: 5 lei la tribuna II, 7 lei la tribuna I, 10 lei la tribuna 0, 20 de lei la loja! La peluza sud, intrarea este liberă, cu însemne Poli.

Articol scris de Cornel BIHOLARI
Foto: BanatSport

Mihai Andries 04 Oct. 2012, 23:09 Campionat
Pe aceeași temă