„Călăul” UTA-ei la Călărași nu crede în revenirea arădenilor în retur. „Nu au lăsat impresia că pot întoarce un rezultat de 3-1, iar noi nu am pierdut la două goluri”

Marius ANGHEL 02 Jun. 2016, 12:47 Campionat

Deși erau avizați de cifrele acestui sezon ale lui Valentin Alexandru (23 de goluri marcate), fundașii „Bătrânei Doamne” i-au făcut deseori un marcaj larg masivului atacant al Călărașiului. Rezultatul: două goluri marcate, o bară și o minge prinsă de Miron exact pe linia porții, toate la capătul unor lovituri de cap născute din centrări de pe partea dreaptă.

Deocamdată, „vârful” de 24 de ani al Dunării este cel care decide câștigătoarea dublei, mai ales că: „UTA nu a lăsat aici impresia că poate întoarce un rezultat de 3-1, deși la Arad, din câte am înțeles, vom juca pe un teren mic, greu. În plus, noi nu am pierdut în campionat la o diferență de două goluri, iar în afară de meciurile cu Rapid am marcat cel puțin un gol dacă nu mai multe în fiecare partidă. Avem prima șansă și mergem acolo tot la victorie”.

Alexandru a mai vorbit și despre desfășurarea ostilităților ieri seară pe Dunăre: „Am controlat jocul în totalitate din primul minut până s-a terminat. A fost o victorie muncită, grea, care ne propulsează foarte aproape de barajul cu Voluntariul. Dar, duelul nu este încă terminat, mai avem încă o manșă la Arad, va fi foarte dificilă, dar eu zic că am luat prima opțiune pentru a merge mai departe. Diferența de scor trebuia să fie și mai mare, dar important este că am câștigat”.

Dunărea Călărași a câștigat cu 3-1 prima manșă a barajului cu UTA Bătrâna Doamnă. Valentin Alexandru (4 și 45) și Bobo Kanda (80), respectiv Sorin Strătilă (43) au înscris golurile meciului disputat la Călărași. Returul are loc sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:00, pe stadionul Motorul din Arad. Învingătoarea va juca un nou baraj, cu FC Voluntari.

Sursa: Sport Arad
Foto: Alexandru Botezatu

Marius ANGHEL 02 Jun. 2016, 12:47 Campionat
Pe aceeași temă