Buzoienii, bătuți și la pumni și la fotbal: „Mi-a dat un pumn pe la spate. Îl voi da în judecată”

Marius ANGHEL 24 Nov. 2013, 19:00 Campionat
Buzoienii, bătuți și la pumni și la fotbal:**

Partida disputată pe stadionul din Crâng între Gloria Buzău și Rapid București, scor 0-2, a fost una marcată de incidente. Acestea s-au petrecut atât în tribune, la sectorul rezervat giuleștenilor, care au rupt și aruncat cu scaune, fiind nevoie de intervenția forțelor de ordine, cât și pe teren.

Imediat după fluierul final, jucătorul echipei buzoiene Gabriel Ion a fost lovit cu pumnul de către unul dintre rapidiști, moment în care la centrul terenului s-a format un meleu. În cele din urmă, situația s-a mai calmat, dar, în timp ce se îndreptau spre tunelul care duce la vestiare, oficialii și fotbaliștii grupării giuleștene au fost apostrofați și huiduiți de spectatorii prezenți la tribuna a II-a. Căpitanul Rapidului, Pancu, a răspuns cu înjurături, iar, enervați de gestul său, dar și al altor jucători care au făcut semne obscene, câțiva suporteri ai Gloriei au încercat să se răzbune aruncând cu sticle de plastic și brichete.

La rândul său, flancată de forțele de ordine, brigada de arbitri a părăsit terenul abia după ce spiritele s-au potolit.

,,Imediat după ce arbitrul a fluierat sfârșitul partidei, mai mulți jucători și persoane din stafful Rapidului au venit spre noi. În acel moment, unul dintre jucători, cel care a fost schimbat primul din cauza unei accidentări (n.r. Daniel Lung) mi-a dat un pumn pe la spate. Pentru asta îl voi da în judecată”, a spus Gabriel Ion.

La final, căpitanul Gloriei Buzău, Georgian Marcu, a susținut că, în timpul meciului, a fost înjurat de mai multe ori de antrenorul Rapidului, Viorel Moldovan. Pe parcursul partidei, tehnicianul oaspeților și alte persoane din stafful său au incitat publicul buzoian făcând semne obscene.

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 24 Nov. 2013, 19:00 Campionat
Pe aceeași temă