Buia: „Am obținut un punct cu o echipă foarte bună”, Ștețca: „N-au demonstrat nimic în Baia Mare”

Marius ANGHEL 31 May. 2013, 16:54 Campionat
Buia:

Așa cum anunța înaintea partidei, fostul decar alb-violet s-a ținut de promisiune și a arătat ambiție prin echipa pregătită de el în condiții grele. FC Maramureș Univ. Baia Mare a condus la pauză cu 1-0 pe ACS Poli și le-a dat emoții mari timișorenilor în lupta pentru promovare. S-a încheiat 1-1 și moroșenii mai au de luptat pentru salvare, bănățenii în schimb sunt în Liga I!

„Am avut un meci foarte greu, bine că – până la urmă – am obținut un punct cu o echipă foarte bună. Păcat că nu am reușit în final de joc, după acea eliminare, să forțăm un pic și să ne adjudecăm victoria. Păcat de băieti, s-au relaxat puțin la pauză si au luat apoi acel gol prea repede, un gol care i-a demoralizat. Dar consider că și-au făcut datoria și ne așteapta un meci decisiv la Mioveni”, a declarat Romulus Buia conform emaramures.ro.

Baia Mare mai are nevoie de un rezultat pozitiv și în ultima rundă deoarece ALRO Slatina, prima sub „linie”, are doar un punct în minus.

„Calcule se pot face multe, pentru noi fiecare punct este important. Și punctul de la Arad a fost important, și acesta este. Contează acum să abordăm foarte serios ultima etapă, cei din conducere să ne asigure condițiile de antrenament, pentru că in repriza a doua s-a văzut că nu suntem la nivelul la care ar trebui. Păcat că cei de la Argeș, după un rezultat bun la Corona, au pierdut azi cu 0-6. Au pierdut primul set. Puteau să mai joace…”, a făcut haz de necaz cel poreclit „Figo din Banat”.

„Pentru noi a fost un meci dificil și capital în același timp, pentru că dacă noi azi pierdeam șansele de menținere în Liga a doua erau compromise. Îmi pare rău că nu am câștigat, ne-am dorit, dar, vedeți cum e în fotbal.”, a spus și Mihai Ștețca, care până la urmă a considerat punctul câștigat important în lupta pentru evitarea retrogradării: „Până la urmă, însă, și un punct ne ajută mult și sperăm să ne îndeplinim obiectivul. Nu știu dacă e un scor echitabil sau nu, cert e că Timișoara nu a demonstrat nimic în Baia Mare”.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Foto: eMaramureș

Marius ANGHEL 31 May. 2013, 16:54 Campionat
Pe aceeași temă