Buftea abandonează!

27 Aug. 2012, 07:30 Campionat
Buftea** abandonează!

„Basmul” Buftea a ajuns la final (din nou). Ultima tentativă de renaștere a echipei de Liga a II-a de lângă București a fost și ea sortită eșecului, chiar dacă de data aceasta chiar s-a făcut ceva concret în ultimele aproape două săptămâni. În acest timp, sub comanda lui Laurențiu Tudor s-au desfășurat antrenamente zilnice, interval în care s-au perindat zeci de jucători dornici de a prinde un contract pentru al doilea eșalon în ultimul moment.

Pe pagina sa de Facebook, „Doctorul” a făcut public abandonul echipei din Buftea, acesta cerându-și de altfel scuze pentru că n-a putut ajuta la rezolvarea problemelor: „Mii de scuze tuturor ptr ca nu am putut realiza proiectul Buftea”

Motivele exacte pentru care ieri au fost anunțați jucătorii că povestea de la Buftea s-a terminat nu se cunosc cu exactitate, dar cel mai probabil au de a face cu datoria de câteva miliarde existentă pe rol și/sau cu problemele apărute în relația cu Primăria din localitate. Cert este că în acest moment echipa nu se va mai prezenta la meciul din Cupă cu Berceniul și, dacă se respectă regulamentul în vigoare, va fi automat exclusă și din campionat.

Vom reveni cu amănunte.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

27 Aug. 2012, 07:30 Campionat
Pe aceeași temă