Bucurie, bani și pâine în Podgoria arădeană. „Șoimii” au motive de bucurie înainte de Paște

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 30 Apr. 2016, 18:45 Actualizat: 30 Apr. 2016, 18:46 Campionat

Golul lui Dragalina din ultimul minut al confruntării de vineri dintre Șoimii Pâncota și CSM Râmnicu Vâlcea, scor 3-2, ce a ținut pe loc toate punctele acordate în etapa a patra a play-outului ligii secunde, a declanșat fiesta în tabăra „alb-negrilor”. Șefii clubului au pătruns imediat pe gazon și s-au îmbrățișat cu jucătorii și antrenorii, simțind că salvarea de la retrogradare este mai la îndemână ca oricând. Mai ales că jucătorii dau dovadă de multă implicare și determinare.

Dincolo de glorie sportivă, pâncotanii au tras și pentru niscaiva bunăstare înainte de Paști. Ca și la Cluj, cele trei puncte au valorat câte 400 de lei de jucători, bani care s-au dat imediat după meci, în ușa autocarului echipei. Fișicul de bani a fost înmânat de președintele Pavel Piroș căpitanului Issa, care apărea în prim plan și în celebrul clip din vestiarul de pe „Cluj Arena” cu celebra scandare: „Să vină banii la băieți!”

Dar, jucătorii au mai avut parte de o surpriză plăcută. La revenirea la Arad au trecut pe la casierie pentru a-și încasa și salariile pe luna martie, ceea ce înseamnă că pâncotanii au ajuns la zi din acest punct de vedere.

Mingile Nike cu care s-a și jucat ieri în Podgorie nu a fost singura binefacere a omului de afaceri arădean care a rămas apropiat fotbaliștilor și mai puțin apropiat conducerii. Fiecare „șoim” s-a dus la cei dragi cu o pâine proaspăt rumenită în vatra unei cunoscute brutării din Pâncota.

Text și foto: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 30 Apr. 2016, 18:45 Actualizat: 30 Apr. 2016, 18:46 Campionat
Pe aceeași temă