Bucureștenele din Liga 2, meci direct în Colentina! Balint: „Vrem să confirmăm acest debut bun de sezon de primăvară cu un rezultat pe măsură”

Marius ANGHEL 15 Mar. 2019, 11:19 Campionat
Bucureștenele din Liga 2, meci direct în Colentina!** Balint:

Cu un început aproape perfect în noul an, în cele trei meciuri desfășurate până acum obținând șapte puncte dintr-un total de nouă, Metaloglobus s-a îndepărtat la trei lungimi de ultima poziție retrogradabilă, ocupată în acest moment de Luceafărul Oradea.

Formația bucureșteană s-a descurcat bine în fața unor adversari poziționați în partea superioară a clasamentului, ca FC Argeș (1-0), Petrolul (1-1) și CS Mioveni (2-0), iar în această etapă întâlnește o echipă care este sub ea în Liga 2. Metaloglobus joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Daco Getica, cealaltă echipă din Capitală prezentă în această ediție a eșalonului secund. Fosta prim-divizionară are cu un punct mai puțin, 27 față de 28, și e cu o poziție mai jos în clasament, 13 față de 12.

Antrenorul Metaloglobusului, Laszlo Balint, se așteaptă la un meci „extrem de dificil” cu Daco Getica, însă anunță că își dorește să lege două victorii consecutive. Meciul din cartierul Colentina este important și prin prisma faptului că se întâlnesc două echipe echipe care luptă pentru menținerea în Liga 2.

„Suntem în fața unui examen important, ne dorim foarte mult să legăm două victorii, tocmai de aceea abordăm acest meci cu gândul la victorie. Însă va fi extrem de dificil, Daco-Getica are în componență jucători experimentați, precum Mușat, Raphael Stănescu, Călințaru, Bustea, iar compartimentul lor ofensiv, cu Nsiah și Nica, poate pune probleme oricărei echipe din liga a doua. I-am analizat destul de bine, sperăm să le blocăm punctele forte și să speculăm vulnerabilitățile lor. Băieții s-au pregătit bine în această săptămână, avem încredere în fotbalul pe care putem să îl jucăm și vrem să confirmăm acest debut bun de sezon de primăvară cu un rezultat pe măsură în meciul de sâmbătă”, a spus Balint despre meciul cu Daco Getica.

În tur, Daco Getica s-a impus cu 3-2 la Metaloglobus după un meci cu răsturnări de scor. Cristian Bustea (8) a deschis scorul pentru echipa din Colentina, apoi Ovidiu Herea (12) și Valentin Ghenovici (37 – pen.) au întors scorul, pentru ca Adrian Voicu (50) și Nicolae Mușat (75) să readucă în avantaj formația antrenată de Marius Baciu.

Marius ANGHEL 15 Mar. 2019, 11:19 Campionat
Pe aceeași temă