Brezenii învinși la limită

30 Aug. 2009, 13:37 Campionat

Meci încrâncenat pe stadionul Parc din Breaza, din păcate pentru cei 250-300 de spectatori locali, Tricolorul a pierdut în fața Dunării Galați.
 

După obișnuitele tatonări din startul partidei, moldovenii au apăsat pedala de accelerație, iar în minutul 19 au reușit să înscrie singurul gol al partidei. Eduard Bica a trecut de Samson pe partea stângă, a centrat la marginea careului, de unde Cioinac a șutat sec în dreapta lui Sava, 0-1. Până la pauză, niciuna din cele două formații nu au mai reușit să ajungă la poartă.

 

După revenirea de la cabine, tot moldovenii au avut prima ocazie, același Bica insistă pe partea stangă, driblează un fundaș în careu, centrează ideal pentru Enache, care șutează puternic, dar portarul Sava reușește o intervenție de zile mari și trimite în corner. Brezenii încearca să revină în joc, Liuba având două șuturi periculoase către poarta lui Mindileac, dar portarul oaspeților a scapat cu fața curată de fiecare dată. În finalul partidei, Dunărea a închis bine jocul, nelasând spații nou-intraților din atacul Tricolorului, Cursaru și Marinescu.

 

S-a terminat 0-1, iar cele două formații se gândesc tot mai des să facă puncte acum, pentru a rămâne liniștite în retur, fară a mai avea emoții cu privirea la evitarea retrogradării.
 

 

Articol scris de Cosmin Manea

30 Aug. 2009, 13:37 Campionat
Pe aceeași temă