Brăilenii acuză arbitrajul după înfrângerea de la Mioveni. Fazele incriminate de Pânzaru și Frunză. „Toată lumea a văzut acest lucru”

Marius ANGHEL 17 Oct. 2016, 13:38 Campionat
Brăilenii acuză arbitrajul după înfrângerea de la Mioveni.** Fazele incriminate de Pânzaru și Frunză.

Dacia Unirea nu a făcut un joc rău, sâmbătă, la Mioveni, în etapa a 12-a a Ligii 2, însă rezultatul, 2-0 pentru argeșeni, nu reflectă acest lucru, iar formația pregătită de Alin Pânzaru a coborât pe locul al 13-lea în clasament.

Meciul a fost echilibrat. Brăilenii au închis toate căile de acces spre propria poartă, însă a venit gafa din defensivă, iar Andrei Tirică (39) a pătruns în careu și a trimis mingea la colțul lung pentru 1-0. Egalitatea s-ar fi putut restabili la pătrunderea lui Sorin Frunză, însă centralul Ovidiu Mazilu nu a văzut infracțiunea și a lăsat jocul să continue. În schimb, centralul din Satu Mare a validat un gol din ofsaid în minutul 77 pentru formația gazdă, un gol pe care l-a marcat Cosmin Năstăsie, iar CS Mioveni s-a impus cu 2-0, un rezultat care nu reflectă realitatea.

„Am fost faultat clar în careu, dar centralul nu a văzut. Un adversar m-a lovit în picior de s-a auzit până în tribună, arbitrul în schimb nu a sesizat acest lucru”, a spus imediat după meci Sorin Frunză.

„După un astfel de meci rămâi cu un gust amar, noi am avut posesia, ne-am creat ocazii, dar am plecat de la Mioveni fără puncte. Golul de 2-0 s-a marcat dintr-o mare poziție de ofsaid, toată lumea a văzut acest lucru, nu și arbitrii din teren. Frunză a fost faultat și nu ni s-a acordat pemalty, Olenic și Pușcașu s-au jucat cu ocaziile, așa a fost să fie trebuie să ne concentrăm acum pentru meciul de pe teren propriu cu FC Brașov”, a declarat, citat de obiectivbr.ro, antrenorul Alin Pânzaru.

Dacia Unirea a evoluat în următoarea alcătuire la Mioveni: Gârlea – Gab. Niță, L. Ivan (cpt.), Ghiocel, Stănciulescu – Petean (Pușcașu 65′) – C. Roșu, Rz. Adăscăliței (Frunză 46′), Olenic, C. Neagu – Al. Muscă (Roșoagă 80′).

Meciul de la Mioveni a fost arbitrat de centralul Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare) și de asistenți Marius Bălan (Dej) și Ovidiu Timar (Marghita).

Articol scris de Costel FILIP
Foto și video: Argeș Sport

Marius ANGHEL 17 Oct. 2016, 13:38 Campionat
Pe aceeași temă