Brăila, la un pas de a rata play-off-ul după remiza de la Berceni. Avramescu: „Mă așteptam la mai mult”

Marius ANGHEL 23 Mar. 2015, 17:52 Campionat
Brăila, la un pas de a rata play-off-ul după remiza de la Berceni.** Avramescu:

CF Brăila și-a complicat serios șansele de a ajunge la play-off după ce sâmbătă, în etapa a 21-a a Ligii 2, penultima a returului, a remizat 0-0 cu ACS Berceni. Cum CS Balotești a câștigat cu Farul, scor 2-0, gruparea ilfoveană a urcat pe locul 6 datorită golaverajului mai bun, însă e favorită să rămână aici dacă își ia toate punctele în runda viitoare, la Dorohoi.

Rezultatele directe dintre CF Brăila și CS Balotești îi avantajează pe ilfoveni în cazul în care la finalul returului se ajunge la acest criteriu de departajare. În acest campionat, cele două echipe și-au împărțit victoriile, însă golaverajul e net superior formației antrenate acum de Giovanii Pisano, 4-2. Aflate la egalitate de puncte, 26, în acest moment, cele două echipe din Seria I ar putea fi umăr la umăr și la finalul returului. Brăilenii vor lua sigur trei puncte, deoarece urma să întâlnească pe Săgeata Năvodari, iar echipa din Balotești are aceleași șanse în deplasarea de la FCM Dorohoi.

Acum, gruparea pregătită de Alin Pânzaru speră doar ca botoșănenii să-i împiedice și pe jucătorii de la CS Balotești în jocul de sâmbătă, așa cum o făceau și în urmă cu o etapă cu ei, atunci când remizau 0-0.

Președintele clubului, Valentin Avramescu, spune că jucătorii săi nu aveau motive ca să nu se lupte pentru victorie la Berceni, deoarece între timp își primiseră un salariu restant. „Mă așteptam la mai mult de la echipa noastră în această ultimă deplasare. Șanse teoretice mai avem, din păcate am irosit posibilitatea de a avea un final de retur liniștit. Din punctul nostru de vedere, dacă înaintea meciului cu Farul aveau motive să se plângă că nu au mai primit de mult bani, înaintea jocului de la Berceni le-a intrat un salariu în cont. Nu cred că restanțele financiare le-a afectat jucătorilor noștri evoluția din penultima etapă a returului, probabil că oboseala acumulată după deplasarea lungă de la Dorohoi și-a spus cuvântul. Acum așteptăm să se deruleze și ultima etapă apoi vom face o analiză a tot ce s-a întâmplat și vom lua măsurile care se impun”, a declarat, citat de obiectivbr.ro, Avramescu.

Declarații după remiza de la Berceni:

Video: Pro Brăila

Marius ANGHEL 23 Mar. 2015, 17:52 Campionat
Pe aceeași temă