Bondrea: „Trebuie să fim atenți cu FC Argeș”

18 Nov. 2011, 13:09 Campionat
Bondrea:** „Trebuie să fim atenți cu FC Argeș

După ce a debutat cu dreptul la Gaz Metan Severin, antrenorul Marian Bondrea speră să învingă și FC Argeș, la primul său meci pe Stadionul „Municipal”. Deoarece n-a semnat contractul cu echipa de la malul Dunării, antrenorul craiovean ar putea urmări meciul din tribună, loc pe care l-a ocupat și sâmbăta trecută, în partida câștigată cu 3-0 la Deva.

Bondrea va decide în dimineața meciului cu FC Argeș dacă va lua loc pe bancă, încadrat pe un post care să-i permită prezența la nivelul gazonului.

„Nu știu dacă voi sta în tribună sau pe bancă, dar mai puțină importanță are. Nu am nici foarte multe date despre FC Argeș, fiindcă am studiat vag adversarul. M-a preocupat mai mult pregătirea noastră. Pot spune că FC Argeș e o echipă care dă goluri și care joacă foarte bine în deplasare, iar noi trebuie să fim atenți. Toate jocurile sunt grele, nu numai acesta. Bineînțeles că vrem să câștigăm. Jucăm pe propriul teren, va fi și primul meu meci la Severin și îmi doresc cele trei puncte. Aștept și eu întâlnirea cu publicul severinean. Sper ca spectatorii să vină în număr cât mai mare la stadion”, a spus Bondrea.

Bondrea a antrenat Argeșul în trecut

Meciul de sâmbătă îi va prilejui tehnicianului de 61 de ani să-și reîntâlnească fosta echipă, pe care a antrenat-o în sezoanele 1994-1995 și 2000-2001. „Am trăit momente frumoase la FC Argeș, cu care am terminat de fiecare dată în primele locuri, în Divizia A. Mulți dintre jucătorii pe care i-am avut atunci au făcut pasul la echipe mai mari și chiar în străinătate. Mă leagă multe amintiri plăcute, dar în prezent doar numele a mai rămas din FC Argeș, cum e și cazul altor echipe de tradiție, gen UTA, Corvinul și altele”, a completat Bondrea.

„Costică Vâlcea”, manager general

Și oficialii clubului severinean așteaptă cu încredere meciul de sâmbătă. „Întâlnim echipa de pe locul al treilea în clasament, loc pe care ni-l dorim și noi. Vrem să continuăm traseul ascendent, început la Deva”, a precizat președintele Răzvan Lupu. „Dacă am fi câștigat meciurile de acasă, noi eram acum pe locul al treilea”, a spus și președintele executiv Gheorghe Frățică.

Începând cu această săptămână, organigrama clubului severinean îl include și pe fostul președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, instalat pe postul de manager general la Gaz Metan.

articol și foto de Mircea OGLINDOIU

18 Nov. 2011, 13:09 Campionat
Pe aceeași temă