Bondrea: „Sper ca la începutul returului să fim la 70% din pregătirea totală”

25 Feb. 2012, 19:15 Campionat
Bondrea:**

Reveniți din turneul de pregătire din Turcia, jucătorii lui Gaz Metan Severin se află de câteva zile într-o pauză forțată de condițiile meteorologice nefavorabile. Ninsorile abundente din ultimele săptămâni au îngropat sub nămeți terenurile de antrenament ale „găzarilor”, iar până la reînceperea campionatului, antrenorul echipei speră că elevii săi să își păstreze o mare parte din energia de joc acumulată în amicalele disputate în pauza competițională.

„Am avut un turneu extrem de reușit în Antalya. Nu am pus piciorul pe minge de când am ajuns acasă, din 16 februarie, din cauza zăpezii. Am făcut ceva antrenamente în sălile de forță. Abia azi am reușit un amical cu cei de la Motru. Am înțeles că se fac eforturi dar terenurile sunt fie cu zăpadă, fie cu gheață sau apă. Noi am urmat programul pe care ni l-am propus, dacă exclud aceste 10 zile de la revenire. Sper că la începutul returului echipa să aibă un 70% din pregătirea totală”, a declarat Marian Bondrea, în exclusivitate pentru Sport Total FM, în emisiunea „Fotbal la matineu”, cu Horațiu Sima și Mihai Andrieș.

În ceea ce privește echipa, tehnicianul lui Gaz Metan Severin nu va face nicio concesie și vor rămâne în cărți pentru un post de titular doar ce-i care vor arăta că își doresc să joace.

„Jucatorii pe care îi am nu au fost aduși pe niciun fel de party prix-uri sau ceva de genul asta. Probleme am avut, dar nu am nimic de câștigat dacă renunț la un jucător sau nu”, a mai adăugat Bondrea.

Sursa: Sport Total FM

25 Feb. 2012, 19:15 Campionat
Pe aceeași temă