Bondrea: „Ne-a interesat doar victoria”

21 May. 2012, 22:48 Campionat
Bondrea:** „Ne-a interesat doar victoria

Partida de la Dunăre a curs într-o singură direcție, însă Gaz Metan a învins doar cu 2-0 o echipă care a obținut un sigur punct în retur, iar, per total, a încasat 63 de goluri! Meciul cu Mureșul Deva a scos, încă o dată, evidență carențele la finalizare ale vârfurilor de la Gaz Metan Severin, dar, cele trei puncte, care contează în stabilirea ierarhiei, i-au garantat Severinului locul pe podium. Ambele goluri au fost marcate de un mijlocaș, reprofilat atacat în ultimele etape.

Portughezul Hugo Moutinho a deschis scorul cu capul, iar, peste 17 minute, a majorat diferența, dintr-o lovitură liberă. Gaz Metan a nimerit și transversala, prin Neacșa (’30) și Vancea (’60). Oaspeții au replicat doar în două rânduri, la șuturile de la distanță ale lui Ambruș (23) și Cârstoiu (79), ambele respinse de Ștețca.

„Ne-a interesat doar victoria. Nu e simplu să menții jucătorii concentrați, când întâlnești o echipă retrogradată, una chiar modestă. Ne-am creat suficiente ocazii, ca scorul să fie mai mare, dar atacanții noștri nu au dovedit prea multă inspirație la finalizare. E bine că am câștigat și că ne-am asigurat locul 3”, a spus Marian Bondrea..

Nu vrea multe transferuri

Deși Gaz Metan n-a reușit să câștige lupta cu Bistrița și Timișoara, antrenorul oltean crede că echipa sa ar face față în Liga I doar cu 3-4 implanturi! „Acest oraș merită Liga I. Sunt convins că stadionul ar fi plin la fiecare meci și că nu vom fi o echipă la întâmplare, cum a fost Mioveni. În 1991, eu am promovat cu Electroputere Craiova și am păstrat 90 la suta din lot, iar în anul următor clasat pe locul 3 în Divizia A. La ce se joacă însă în prezent, am avea nevoie cu 3-4 jucători, dar cu foarte mare experiență. Județul are forță să țină o echipă la nivel înalt, în Liga I”, a precizat Bondrea. Acesta așteaptă zilele acestea ca FRF să anunțe că ocupanta locului trei va promova în Liga I

Gaz Metan Severin – Mureșul Deva 2-0
Moutinho ’10, ’27

Ștețca – Mitic, Bălău (cpt.), Cosic, Giurgiu (’46 Abba) – Neacșa (’80 Mitriță), Dandea, Bălace, Zaharia – Moutinho, Vancea (’73 Marin)
Antrenor: Marian Bondrea

C. Apostol – G. Apostol, Ambruș (cpt), Geacă, Lia – Bedea (’46 Ianc), Buda, C. Cârstoiu (’90 Gligor), Ungur (’89 Vasiu) – C. Lukacs, Medrea
Antrenor: Ioan Petcu

Stadion Municipal (Drobeta Turnu Severin)
Spectatori: 1.500
Arbitri: Omar Dumitrică (Craiova) – Doru Lucaciu și Iulian Szekely (ambii din Cluj Napoca

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

21 May. 2012, 22:48 Campionat
Pe aceeași temă