Bona, mulțumit de jocul cu ACS Poli: „Pe alocuri ne-am ridicat la valoarea lor”

Bona, mulțumit de jocul cu ACS Poli:**

Antrenorul Unirii Tărlungeni consideră că echipa sa a reușit să-i țină parțial piept lui ACS Poli. Daniel Bona, care era neînvins în duelurile cu timișorenii, a spus că eșecul brașovenilor, cu 0-1, a venit în urma unei neglijențe în apărare. Totodată acesta îi vede după jocul de azi pe alb-negrii mari favoriți la promovarea în Liga 1.

Fostul antrenor al Coronei nu a mai reușit să-i împiedice pe bănățeni. „A fost un joc echilibrat. Poli Timișoara e principala candidată la promovare. Am jucat mai multe amicale, cu echipe din serie, Mioveni, Vâlcea sau Satu Mare. Timișoara are prima șansă. Am încercat să jucăm, să scoatem un rezultat bun. Din păcate, precum în prima etapă, am luat gol pe o greșeală de marcaj, după o fază fixă, ceea ce mă nemulțumește. Am încercat să scoatem cât mai mult. O să încercăm să luăm punct sau puncte de peste tot. Am reușit să transferăm trei-patru jucători de la Corona, Dâlbea nu era pregătit. Timișoara a avut poate ocazii mai mari. Noi am avut prin Marcăș acea ocazie. Pe alocuri ne-am ridicat la valoarea lor. Sunt mulțumit de joc. Timișoara are jucători care au fost în Liga 1, precum Szekely, Trandu, Bărbuț și străinii aduși”, a declarat Daniel Bona.

„Pierdeam prea mult timp”

Antrenorul trupei din județul Brașov a comentat și motivele pentru care au refuzat ca partida să fie mutată după masă. „Noi facem șapte ore și jumătate pe drum, mergem la Brașov, avem meci de Cupă la Brazi, apoi la Caransebeș, încă cinci-șase ore… Trei meciuri în deplasare într-o săptămână e cam mult pentru noi. Pierdeam prea mult timp, altfel acceptam ora 17, dacă nu ne deranja altceva nu era nicio problemă, de aceea nu am fost de acord”, explicat Bona.

Sursa: Sport9
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Pe aceeași temă