Bona: „Mai mult ne-am blocat unii pe alții. Sunt bucuros că am plecat cu un punct”

Bona:**

Unirea Tărlungeni s-a întors cu un punct din deplasarea de la Caransebeș. Antrenorul brașovenilor, Dan Bona, a declarat după jocul încheiat cu scorul de 0-0 că ambele echipe au resimțit oboseala după meciurile din Cupă.

Tehnicianul este mulțumit cu rezultatul obținut împotriva nou-promovatei și recunoaște că echipa sa a jucat slab, preferând doar să-și blocheze adversarul.

„Un meci echilibrat, echipa gazdă a avut două-trei situații de gol pe care le-a rezolvat portarul nostru Niczuly. Și eu spun că am făcut un meci mult mai slab față de primele două etape, dar, spre bucuria noastră, ne-am atins scopul, adică am plecat cu un punct de la Caransebeș. Cred că ambele echipe au resimțit efortul depus în meciurile din Cupa României și au avut puțină teamă una față de cealaltă și mai mult ne-am blocat unii pe alții. Am jucat mai slab faza de atac, amândouă vârfurile noastre, Nicolae și Elek, au prins o zi mai slabă decât de obicei, dar sunt bucuros că am plecat de la Caransebeș cu un punct”, a declarat după meci Daniel Bona.

După trei etape, Unirea Tărlungeni a acumulat patru puncte și se clasează pe locul șase în Seria a II-a. Etapa următoare Unirea stă, deoarece ar fi trebuit să întâlnească Corona Brașov.

Articol și foto de Adrian CRÂNGANU

Pe aceeași temă