Bon: „U nu pierde play-off-ul, ne întâlnim acolo și vom juca decisiv”

Marius ANGHEL 17 Mar. 2014, 18:30 Campionat
Bon:**

FC Universitatea Craiova a pierdut cea de-a treia întâlnire cu CSM Râmnicu Vâlcea, scor 0-1. Echipa pregătită acum de Dragoș Bon a înregistrat totuși un rezultat onorabil în Zăvoi, în ciuda tuturor greutăților peste care trebuie să treacă în fiecare zi.

La finalul meciului cu CSM, antrenorul Universității a vorbit despre jocul pierdut, despre atmosfera de la echipă, de absențe, dar și despre șansele la play-off.

„Am încercat cu toate forțele noastre să nu facem de râs Universitatea Craiova. Am întâlnit o echipă bună și e greu să joci aproape o repriză cu un om în minus, mai ales că noi nu suntem încă pregătiți fizic. Ne lipsesc Acka și Mitic. CSM este disciplinată și are un antrenor tânăr, ambițios și nu văd de ce Vâlcea nu ar putea să ajungă în Liga I. „U” nu pierde play-off-ul, ne întâlnim acolo și vom juca decisiv. La echipa atmosfera e bună, chiar dacă nu avem casă, stadion, teren de antrenament. În ciuda greutăților, ne prezentăm onorabil. Numele „Universitatea Craiova” îi motivează pe jucătorii mei. „U” Craiova suntem noi!”, a spus după meciul din Zăvoi Dragoș Bon.

Bon nu a uitat și de rivalii de la CS Universitatea și a trimis săgeți că aceștia. „Cealaltă echipă din Craiova nu are drept de promovare, nici măcar nu poate intra în play-off. Trebuie să vorbim de normalitate aici. Cum să vină o echipă nou înființată și să ajungă așa în Liga I și apoi poate chiar în cupele europene? Noi l-am susținut pe domnul Burleanu pentru șefia FRF. Trebuie să fie corectitudine față de toți participanții din serie”, a declarat Dragoș Bon, antrenorul Universității Craiova.

Foto: Dan Lixandru

Marius ANGHEL 17 Mar. 2014, 18:30 Campionat
Pe aceeași temă