Boldea: „M-am apucat de fotbal mai târziu, dar Dumnezeu m-a ajutat”

03 Sep. 2012, 23:51 Campionat
Boldea:**

Mijlocașul dreapta venit de la Recaș a debutat la 26 de ani cu gol în Liga a II-a. Cristian Boldea a jucat până în 2007 doar în Liga a IV-a Caraș-Severin la AS Oravița și putea fi eroul timișorenilor într-un derby cu rivala din Arad.

„M-am uitat la portar, l-am văzut puțin ieșit și l-am surprins. Mă bucur că am înscris la debutul meu în Liga a II-a, sper să o fac în continuare și să ne atingem obiectivele. M-am apucat de fotbal mai târziu, dar Dumnezeu m-a ajutat împreună cu familia care m-a susținut, am reușit să fac față și la Divizia B. În copilărie jucam fotbal la nivel amator, mai mult în curtea școlii, mergeam și la oraș, dar la Oravița nu era un club profesionist, nu aveam bază materială și în 2007 m-am apucat de fotbal mai serios, primul cantonament la Millenium Giarmata cu Sorin Bălu, pe care l-am avut antrenor și la Sânandrei”, a declarat Boldea după meci.

Acesta l-a mai avut antrenor pe Mircea Aslău, tot la Sânandrei, iar apoi pe Cosmin Petruescu la Recaș. „Domnul Petruescu m-a ajutat foarte mult și domnul Vali Velcea, de la care într-un timp scurt am învățat foarte multe lucruri. Acestea mi-au fost benefice în seara aceasta”, a adăugat bănățeanul.

„Nu ne așteptam să fie atâta lume”

Cristi Boldea s-a arătat surprins că la meci au venit peste cinci mii de fani în condițiile în care orașul a fost împânzit în această vară cu mesaje „AC Recaș nu e Poli”.

„Am visat, dar nu credeam că voi avea ocazia să îmbrac tricoul lui Poli, e o bucurie foarte mare. Orice jucător are valoare, contează mult încrederea, toți demonstrează mai târziu, în această seară a fost rândul meu, am înscris, mă bucur, păcat că n-am luat cele trei puncte… Nu ne așteptam să fie atâta lume, dar le mulțumim din suflet că au fost alături de noi. Neașteptat după ce am văzut prin oraș… mesaje scrise, este o bucurie enormă”, a spus mijlocașul. Acesta speră să joace în Liga I cu Poli și i-a dedicat golul soției lui.

Articol scris de Cornel BIHOLARI
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

03 Sep. 2012, 23:51 Campionat
Pe aceeași temă