Bogdan Tudoreanu acuză arbitrajul din meciul cu CF Brăila: „A fost circ total”

Mihai Andries 01 Jun. 2014, 14:32 Campionat
Bogdan Tudoreanu acuză arbitrajul din meciul cu CF Brăila:**

Meci nebun ieri la Brăila, acolo unde echipa din localitate a trecut cu 5-2 de Rapid CFR Suceava, după ce s-au acordat patru penalty-uri pentru echipa gazdă și s-au dictat trei eliminări în tabăra oaspeți. Antrenorul moldovenilor, Bogdan Tudoreanu îl acuză pe centralul partidei că a făcut praf meciul.

„La fiecare contact le-a dat galben jucătorilor mei”

„Domnul Istrate a făcut circ din meci. La fiecare contact a dat galben. Doar primul penalty a fost corect, restul total aiurea au fost date. Primul roșu luat de noi a fost dat după ce un jucător de-al lor trebuia să ia roșu pentru o lovitură cu cotul. Al treilea penalty a fost o deposedare, s-a dat roșu și penalty. A fost circ total. E adevărat că și noi am ratat trei ocazii singur cu portarul la 2-2. În afară de ultimul cartonaș roșu, celelalte două s-au dat gratuit”, a spus tehnicianul în emisiunea „Fotbal la matineu” de la Sport Total FM.

Antrenorul sucevean așteaptă că în pauza de vară să poate aduce câțiva jucători de valoare cu care să atace viitorul sezon. „Așteptăm să se termine sezonul, să facem o analiză și vom vedea ce jucători continuă. Au fost niște discuții, vrem să aducem 5-6 jucători de valoare și să facem o echipa bună. Din ce știu eu este un proiect pentru un stadion nou, sperăm ca în viitorul apropiat să fie și finalizat. Deocamdată vom continua pe același stadion”, a adăugat Bogdan Tudoreanu.

Mihai Andries 01 Jun. 2014, 14:32 Campionat
Pe aceeași temă