Bogdan Andone, după primul succes pe banca Energeticianului: „Avem multe de pus la punct, din toate punctele de vedere”. Ce-și propune să facă la Petroșani

Marius ANGHEL 14 Oct. 2018, 13:54 Campionat
Bogdan Andone, după primul succes pe banca Energeticianului:

Adus la începutul săptămânii pe banca Energeticianului, Bogdan Andone a debutat cu o remiză la noua sa echipă, 1-1 la Timișoara cu Ripensia, miercuri, după ce gazdele au egalat în minutul 90. La trei zile distanță, sâmbătă, echipa din Petroșani a câștigat la scor de neprezentare, 3-0, partida de pe teren propriu cu o altă formație din orașul de pe Bega, ACS Poli. Cosmin Achim (76 – pen.), Vlad Tudorache (82) și Cosmin Ionică (90) au înscris pe final pentru o primă victorie a lui Andone la echipa din Valea Jiului.

La finalul meciului, Bogdan Andone a vorbit mai mult despre preluarea echipei și despre ceea ce vrea să facă în următoarea perioadă.

„Mă așteptam la un meci dificil. Toate meciurile sunt dificile. Nu este adversar slab sau adversar extrem de puternic. Important este ca noi să știm să gestionăm meciurile, să facem lucrurile pe care le stabilim la antrenamente și atunci avem șanse să câștigăm meciul. E dificil să vorbim despre promovare. Avem multe de pus la punct, din toate punctele de vedere. Ne dorim în primul rând să formăm un grup unit, o echipă competitivă, puternică și funcție de aceste lucruri vom vedea unde ne situăm în iarnă. E foarte mult de muncă. De luni vom munci. E important să avem continuitate în muncă și în rezultate. Echipa trebuie să fie unită, să aibă atitudine. Mă bucur pentru că băieții au avut o atitudine pozitivă. E o provocare pentru mine, o situație delicată să preiau echipa în plin campionat. A fost greu să alcătuiesc și echipa să fac și schimbările. Practic, pe unii i-am văzut pentru prima dată la antrenament și în ziua meciului am decis să joc cu ei. Mă bucur pentru ei că au avut reușite”, a spus Andone, care lunea trecută a lăsat Metaloglobus pentru Energeticianul.

„Ne-am jucat puțin cu ocaziile”

Venit în această vară la Energeticianul de la Afumați, după ce fosta echipa a decis să se retragă la Liga 3, Vlad Tudorache, mijlocaș originar chiar din Petroșani, a fost utilizat din nou titular, iar în jocul cu ACS Poli a reușit primul său gol în acest sezon. Ba, mai mult, el a fost cel care a obținut penalty-ul din care Cosmin Achim a deschis scorul.

„A fost meciul cu cele mai multe realizări pentru mine. Dacă eram puțin mai atent la finalizare puteam marca și mai mult. Ne-am jucat puțin cu ocaziile și acest lucru putea să ne coste la un moment dat. Sper ca evoluțiile mele să ajute echipa”, a spus Vlad Tudorache.

După 12 etape, Energeticianul a acumulat 20 de puncte și se află pe locul 8. Sâmbătă, de la ora 11:00, are meci la Arad, cu UTA.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 14 Oct. 2018, 13:54 Campionat
Pe aceeași temă