Bodea: „Trebuie neapărat să câștigăm!”

22 Oct. 2011, 13:24 Campionat
Bodea:** „Trebuie neapărat să câștigăm!

Gaz Metan a încheiat cu un bilanț catastrofal programul infernal, în care a întâlnit doar echipe care luptă pentru promovare. Învinși, pe rând, de Poli Timișoara (1-2), Unirea Alba Iulia (0-3), UTA Arad (1-3) și Gloria Bistrița (1-2), severinenii întâlnesc în următoarele trei etape echipe nou-promovate.

Astăzi, de la ora 18, Gaz Metan va juca cu FC Maramureș Baia Mare, după care se va duela cu Luceafărul Oradea și Chindia Târgoviște. Cu doar un punct obținut în ultimele cinci etape, echipa pregătită de Cosmin Bodea este obligată să învingă echipa antrenată de Romulus Buia.

„Venim după o perioadă grea. Am pierdut ultimele patru meciuri. Echipa traversează un moment mai dificil, peste care trebuie să trecem. Ne așteaptă un meci foarte greu cu Baia Mare, fiindcă întâlnim o echipă ambițioasă, care are în componență jucători tineri ce vor să se afirme. Echipa mea a făcut unele greșeli în ultimele meciuri, dar trebuie neapărat să câștigăm acest joc. Nu ne mai permitem niciun pas greșit pe propriul teren. Nu avem altă soluție decât victoria. Nici nu vreau să mă gândesc la un rezultat negativ. Cu o victorie, ne putem redresa, fiindcă în perioada următoare avem adversari relativ mai accesibili. Prin două-trei victorii consecutive, putem reveni pe locurile fruntașe”, a spus Bodea.

Oaspeții vor miza și pe dorința de revanșă a lui Cristian Poiană. Refuzat în vară de Bodea, după doar două antrenamente, mijlocașul de 23 de ani a semnat la scurt timp cu „U” Cluj, care l-a împrumutat ulterior la FC Maramureș, unde a devenit cel mai constant jucător din lotul lui Buia.

De altfel, Poiană va fi sâmbătă și singurul jucător originar din Mehedinți prezent pe teren, la Gaz Metan Severin lotul fiind format doar din fotbaliști proveniți din alte județe.

articol și foto de Mircea OGLINDOIU

22 Oct. 2011, 13:24 Campionat
Pe aceeași temă