Bodea explică revenirea din repriza a doua: „Era necesar să învingem Pâncota”

Marius ANGHEL 21 Sep. 2014, 15:47 Campionat
Bodea explică revenirea din repriza a doua:**

Olimpia Satu Mare a scăpat de ultima poziție din clasamentul Seriei a II-a după victoria de sâmbătă din fața echipei Șoimii Pâncota, scor 3-1. A fost și primul succes din noul campionat, dar și primele puncte acumulate. Condusă la pauză după golul lui Sălăjan (30), Olimpia a revenit în joc și s-a impus grație reușitelor lui Bujor (51), Iuhas (57 – pen.) și Feier (66).

După primele 45 de minute ale confruntării cu Șoimii Pâncota, sătmărenii au fost contestați de propriul public, iar lui Cosmin Bodea chiar i s-a cerut demisia când Gavrilescu nu a mai revenit de la cabine. „Am înțeles că sunt două galerii acolo, care contestă unii jucători. Eu am căzut la mijloc prin schimbările mele, dar nu cred că le sunt antipatic suporterilor. Pe undeva, era normal să ne conteste după două meciuri și o repriză, căci nu aveam niciun punct în clasament”, a punctat fostul fundaș.

Acesta a vorbit și despre desfășurarea partidei cu „șoimii”. „Am ratat foarte mult în prima repriză, cred că au fost 4-5 situații clare de gol. În loc să marcăm, am luat un gol pe care și-l impart portarul nostru și un fundaș central. La pauză i-am mobilizat pe băieți, am făcut o a doua repriză mai bună și am înscris și cele trei goluri. Nu a fost ușor, Pâncota mi s-a părut o echipă bună, care nu cred că va avea probleme cu retrogradarea. Ne-au pus destule probleme astăzi, dar cred că victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială”, a adăugat Bodea.

„Era necesar să învingem Pâncota, căci nu aveam niciun punct după două meciuri și eram pe un loc nedemn de Olimpia Satu Mare. De acum, moralul echipei este altul, sunt sigur că vom urca în clasament”, mai crede Bodea.

În fine, antrenorul lui „Oli”  a recunoscut că toată lumea așteaptă mai mult de la foștii utiști din lotul sătmărenilor. „Laso și Apostu sunt doi fotbaliști de valoare, în care cu toții ne-am pus și ne mai punem mari speranțe că vor face diferența în unele meciuri. Cel puțin la argentinianul Laso se vede lipsa jocurilor din picioare, altfel el aduce multă calitate la mijlocul terenului. Dar, repet, așteptăm mai mult de la unii fotbaliști”, a încheiat Cosmin Bodea.

Olimpia Satu Mare a urcat pe locul 8 în clasament cu cele trei puncte câștigate în etapa a IV-a.

Sursa: Sport Arad

 

Marius ANGHEL 21 Sep. 2014, 15:47 Campionat
Pe aceeași temă