Bodea e bucuros după egalul de la Slatina

11 Sep. 2011, 15:55 Campionat
Bodea e bucuros** după egalul de la Slatina

Antrenorul formației Gaz Metan Severin, Cosmin Bodea, s-a declarat mulțumit de rezultatul de egalitate pe care elevii săi l-au obținut la Slatina, în partida susținută în compania celor de la Alro.

„Principalul” mehedințenilor a spus că echipa de la Dunăre nu a avut un joc ușor pe „1 Mai”, iar punctul câștigat în urma acestei remize albe este important.

„Am reușit să obținem ceea ce ne-am propus. Am avut un meci foarte greu, contra unei echipe foarte bine organizată, al cărei joc nu reflectă deloc situația lor din clasament. Au avut un început mai slab de campionat, dar eu zic că vor reveni și cred că va fi una dintre echipele care se va afla în fruntea clasamentului. Eu sunt bucuros că echipa a rămas neînvinsă, noi suntem o echipă nou formată. Felicit jucătorii pentru efortul pe care l-au făcut. Ne așteaptă două săptămâni de foc, jucăm și restanța cu FC Bihor, pe urmă și meciul de Cupă. Sper să ieșim cu bine din aceste cinci meciuri pe care le jucăm în 14 zile”, a declarat Bodea.

„E bine dacă terminăm în primele șapte-opt”

Tehnicianul celor de la Gaz Metan speră ca la finalul sezonului formația aflată sub comanda sa să ocupe o poziție în prima jumătate a clasamentului, văzând FC Timișoara și Gloria Bistrița principalele candidate la promovare.

„Știam bine jocul lui Alro, i-am urmărit la câteva meciuri. În unele momente pot să spun că ne-au surprins, dar n-au avut ocazii foarte mari, au avut ocazii pe greșelile noastre, de nesincronizare în unele faze. Eu zic că au jucători de valoare care pot să decidă un meci. Nu știu dacă Alro se va bate la promovare, dar văd echipa în primele locuri, după valoarea lotului. În seria asta sunt echipe ca Timișoara, Bistrița, FC Bihor care se bat acolo. Noi jucăm să câștigăm cât mai multe meciuri și să facem cât mai multe puncte. Bineînțeles că ne dorim să fim cât mai sus, dar nu avem un obiectiv anume să promovăm, pentru că e foarte greu. E doar începutul de campionat. Noi să terminăm anul ăsta în primele șapte-opt locuri și e bine”, a mai spus Cosmin Bodea.

Sursa: Gazeta Nouă

11 Sep. 2011, 15:55 Campionat
Pe aceeași temă