Blănaru și-a reluat antrenamentele după accidentarea horror suferită la brațul stâng. „Am avut o mare foame să revin pe gazon. Sunt un luptător”

Marius ANGHEL 22 Sep. 2017, 13:21 Campionat

Accidentat grav în minutul 77 al meciului de la Satu Mare dintre Olimpia și AFC Hermannstadt, desfășurat în cadrul etapei a 4-a a Ligii 2, atacantul Ștefan Blănaru a fost nevoit să stea pe tușă o lună de zile. Vârful echipei sibiene s-a dezechilibrat după un duel cu doi adversari și a căzut în brațul stâng, suferind o luxație de cot și o mică fisură. Jucătorul a fost imediat transportat la spital, s-a ales cu brațul băgat în ghips și i s-a recomandat o pauză de mai multe zile.

După o lună de zile, atacantul adus de la ASU Politehnica a revenit la antrenamente, iar antrenorul Alexandru Pelici s-a arătat bucuros, transmițând acest lucru în conferința de presă susținută joi, înaintea meciului de sâmbătă cu Foresta Suceava.

Prezent la rândul său în conferința de presă, Ștefan Blănaru e nerăbdător să revină pe gazon. „Blană” nu se sperie de concurența pe post și își dorește ca, împreună cu ceilalți colegi din ofensivă, să îl pună în dificultate pe antrenorul Alexandru Pelici în momentul alcătuirii echipei.

„De luni am început antrenamentele la capacitate normală. Voi mai face câteva zile de recuperare. Am avut o mare „foame” să revin pe gazon și sper să reintru și eu în circuitul primei echipe cât mai curând. Sunt un luptător și cred că voi trece cu bine peste acest moment. Era normal ca, după ce mă accidentasem, echipa să mai transfere pe acest post și alți jucători, nu putea rămâne numai în unul sau doi atacanți. Îmi doresc ca, în momentul în care voi reveni, să-i dăm bătăi de cap domnului antrenor. Dânsul va decide cine va juca”, a declarat Blănaru.

Cert este că Ștefan Blănaru nu va putea fi utilizat în meciul de sâmbătă, de la ora 11:00, de la Sibiu, dintre AFC Hermannstadt și Foresta Suceava. În etapa următoare, a 10-a, AFC Hermannstadt joacă sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 11:00, la Oradea, cu Luceafărul.

Marius ANGHEL 22 Sep. 2017, 13:21 Campionat
Pe aceeași temă