Bistrița și Vâlcea au dat-o la pace

Marius ANGHEL 08 Mar. 2014, 15:30 Campionat

Echipa bistrițeană a remizat pe teren propriu cu CSM Râmnicu Vâlcea, în al patrulea meci oficial consecutiv fără gol marcat, implicit fără victorie, și al doilea din acest an, și rămâne pe poziția a 4-a în clasamentul Seriei 2 din liga secundă.

Gloria Bistrița a întâlnit pe teren propriu, în etapa a 16-a din Seria 2 a Ligii a II-a, liderul CSM Râmnicu Vâlcea, într-un duel extrem de important pentru punctajul cu care se va intra în play-off, cel stabilit în urma rezultatelor directe între primele șase clasate.

Pentru că s-a jucat de Ziua Femeii, doamnele și domnișoarele au avut intrare gratuită, iar în pauza partidei un tânăr suporter al Gloriei, Mihai, a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, pe tabela de marcaj apărând întrebarea-cheie: „Iulia, vrei să fii soția mea?”. Răspunsul a fost afirmativ.

Deși a dominat teritorial mare parte din meci, Gloria n-a reușit să marcheze și a rămas la zero goluri înscrise în cele două jocuri de la reluarea campionatului, patru consecutive în total fără succes (0-2 cu Minerul Motru și 0-0 cu FC Olt anul trecut, 0-1 cu FC Bihor și 0-0 cu CSM Rm. Vâlcea în 2014). O putea face în minutul 5, însă Curtuiuș a trimis în bară și apoi Matache a scos providențial lovitura de cap a lui Feher. În minutul 63 portarul oaspeților a reținut un șut deviat al lui Matei, iar lucrurile puteau lua o întorsătură nedorită pe final, când CSM a irosit două ocazii bune prin I. Stoica în minutul 85 (Oghinciuc a respins salvator în corner) și Codin în minutul 88 (șut puțin pe lângă țintă).

VEZI mai multe POZE de la meci

Echipa bistrițeană ocupă locul 4 în clasament, cu 25 de puncte, după CS Universitatea Craiova (locul 1/29 de puncte), CSM Râmnicu Vâlcea (2/28 de puncte) și ASA Târgu Mureș (3/25 de puncte). Celelalte poziții care duc în play-off sunt ocupate de Metalul Reșița (5/24 de puncte) și FC Universitatea Craiova (6/22 de puncte). Etapa însă nu s-a încheiat și clasamentul poate suferi modificări.

Gloria Bistrița: Oghinciuc – Țârcă, Hlinca, D. Matei, D. Sănmărtean – Budăcan (Gașpar 74), R. Mărginean, Feher, M. Chițu (C. Roțu 55) – Brumă, Curtuiuș (Al. Pop 64). Antrenor: Sandu Negrean. Director tehnic: Cristian Coroian

CSM Râmnicu Vâlcea: Matache – Samson, Pârvulescu, I. Stoica, E. Stoica – Deaconescu (Ad. Popa 46), Todea, O. Popescu, Geantă (Crețu 75) -Codin, NKongue (Briceag 59). Antrenor: Claudiu Niculescu

Stadion: „Jean Pădureanu” – Bistrița. Spectatori: 500. Arbitri: Robert Dumitru – Stelian Slabu (ambii din Brașov), Răzvan Nistoran (Reșița) – Mihai Spânu (Cluj-Napoca). Observatori: Mircea Bucur (Târgu Mureș), Dan Monea (Aiud)

Text și foto: Timp online

Marius ANGHEL 08 Mar. 2014, 15:30 Campionat
Pe aceeași temă