Bistrița îi ademenește pe suporteri cu premii pentru a fi în tribune la meciul cu Poli

06 Sep. 2011, 17:48 Campionat
Bistrița îi ademenește pe suporteri** cu premii pentru a fi în tribune la meciul cu Poli

Conducerea clubului de fotbal Gloria Bistrița a anunțat într-o conferință de presă că plătitorii de bilete la întâlnirea cu FC Timișoara, care va avea loc luni 12 septembrie, de la ora 19.00, pe Stadionul Municipal Gloria, în etapa a 4-a a Seriei a 2-a din Liga a II-a, vor participa la o tombolă.

Premiile constau în obiecte promoționale: mingi, șepcuțe, fulare, insigne, fanioane.

Intrarea generală la acest meci va fi 10 lei, iar elevii, studenții, pensionarii și persoanele cu handicap (toți cu acte justificative), beneficiază de 50 la sută reducere. Biletele se vor vinde în ziua meciului, cu începere de la ora 10.00.

Accesul în stadion se va face începând cu ora 17.00, moment în care vor începe câteva jocuri demonstrative între grupele de copii ale Centrului de tineret de la Gloria, a declarat directorul general adjunct al clubului, Răzvan Grec. „Sper ca publicul să vină în număr cât mai mare la stadion, prin această tombolă vrem să angrenăm oamenii în spectacolul sportiv”, a spus el.

Răzvan Grec a vorbit despre situația la nivelul echipei și despre partida cu Timișoara.

„În această vară am pierdut aproape o echipă. Unora dintre jucători le expira contractul, alții au dorit să continue în Liga I și i-am înțeles, li s-a dat drumul, mai ales că și-au făcut datoria aici (Albuț, Ciprian Petre), plus că din cauza problemelor financiare am fost nevoiți să vindem un nucleu de jucători (Szukala, Achim, Băjenaru, iar de curând Frăsinescu). Seria în care suntem e mai slabă decât mă așteptam, dacă nu plecau câțiva jucători, nu cred că aveam probleme. Așa, va trebui să luptăm mai mult. Timișoara vine duminică la Bistrița, iar în după-amiaza aceleiași zile are programat un antrenament pe terenul 2 din Complexul Sportiv Gloria. Antrenorul Timișoarei este Valentin Velcea, un fost fotbalist al Gloriei, care își dorește foarte mult să câștige, dar sper ca de această dată să plece învins. Antrenorul Gloriei, Nicolae Manea, își dorește ca echipa să continue seria rezultatelor pozitive, să rămânem în zona primelor locuri, cu șanse reale de promovare”, a spus oficialul Gloriei.

sursa: www.timponline.ro

06 Sep. 2011, 17:48 Campionat
Pe aceeași temă