Bihoreanul Cosma suspendat 6 etape!!

28 May. 2009, 20:38 Campionat
Bihoreanul Cosma suspendat** 6 etape!!

Întrunită în cursul zilei, Comisia de Disciplină a FRF a decis ca fundașul echipei FC Bihor, Claudiu Cosma (foto medalion), să fie suspendat 6 etape și să plătească o amendă de 3.200 RON!
Contactat telefonic, Zoltan Vig, antrenorul principal al orădenilor, a fost șocat de sentința emisă de FRF. Tehnicianul Bihorului a comentat:

"Este foarte mult. Nu îmi vine să cred așa ceva. A fost o busculadă care s-a creat după anularea golului nostru și în niciun caz nu au avut loc incidente atît de grave încât să i se dea 6 etape jucătorului nostru. Este o decizie incorectă și vom face apel. Dacă jucătorul nostru a primit 6 etape, atunci ar fi normal ca și tușierul Popa, cel care a declanșat scandalul din cauza deciziei sale greșite, să stea tot atâta pe bară."

Vă reamintim că la meciul de sâmbătă dintre FC Bihor și U Cluj, în minutul 70, la scorul de 0-2, centralul Adrian Comănescu a fluierat pauză pentru hidratare, mingea fiind trimisă în afara terenului de orădeni. Neatent, Comănescu a indicat mai apoi repunere de la margine tot pentru orădeni și, din faza care a rezultat, Cătălin Bucur a șutat de la marginea careului și a marcat. În acel moment au început protestele din partea clujenilor, care i-au cerut explicații centralului Adrian Comănescu și tușierului Ionel Popa, ambii indicând gol valabil. După îndelungi parlamentări, Popa a recunoscut că oaspeții erau cei care trebuiau să repusă balonul de la margine, moment în care Comănescu a anulat golul și a dat mingea echipei lui Dorinel Munteanu. A venit rândul gazdelor să protesteze (foto), iar Cosma a fost eliminat pentru că l-a bruscat pe asistentul Popa.

Conform declarațiilor coechipierilor lui Cosma, fundașul orădean doar l-ar fi înjurat pe tușier și niciun moment nu ar fi fost vorba de bruscarea acestuia. În schimb, în raportul de arbitraj se pare că a fost trecut că Ionel Popa a fost bruscat și înjurat de către Cosma.

 

Articol scris de Mihai Andrieș

 

28 May. 2009, 20:38 Campionat
Pe aceeași temă