Barbu: „Suntem la retrogradare”

24 Apr. 2009, 17:42 Campionat
Barbu:

După eșecul din runda precedentă, scor 0-1, la Minerul Lupeni, pentru prima dată antrenorul Mureșului, Gheorghe Barbu (foto) a admis că echipa sa este prinsă în lupta pentru evitarea retrogradării.

"Suntem expuși, suntem la retrogradare. Până la finalul campionatului ne așteaptă meciuri grele, cu adversari care fie țintesc primele locuri, fie sunt în luptă directă cu noi pentru evitarea retrogradării", crede Barbu.

În cele 9 etape care au mai rămas de disputat din acest campionat Mureșul Deva va întâlni, pe rând, pe teren propriu echipele: FCM Târgoviște,  FC Bihor, Mechel Câmpia Turzii și "U" Cluj și va juca în deplasare pe terenul  formațiilor: Arieșul Turda, Jiul și UTA Arad – consecutiv, FC Drobeta, Inter Curtea de Argeș
Tehnicianul de sub Cetate mizează pe toate cele trei puncte în meciul de mâine, de pe teren propriu, cu FCM Târgoviște, echipă virtual retrogradată pe care a spionat-o în urmă cu patru runde la meciul cu UTA Arad.

"Trebuie să câștigăm jocul cu Târgoviște. I-am văzut la Arad. Au trei jucători de culoare în atac, foarte periculoși. Este o echipă bună", a mai spus Gheorghe Barbu.

Înaintea rundei cu numărul 26 Mureșul Deva ocupă poziția a 15-a, retrogradabilă în Seria a II, cu 30 de puncte și un deficit de minus 9 puncte la "adevăr".

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Cristi Vatavu

24 Apr. 2009, 17:42 Campionat
Pe aceeași temă