Barbu: „Este inadmisibil, solicit CCA să ia măsuri”

Marius ANGHEL 24 Nov. 2012, 18:00 Campionat
Barbu:** „Este inadmisibil, solicit CCA să ia măsuri

Oficialii echipei FC Argeș au acuzat arbitrajul după înfrângerea suferită în meciul cu FC Olt Slatina, scor 2-0. Președintele grupării alb-violete, Cătălin Barbu, consideră că meci de meci formația pe care o conduce a fost defavorizată. Argeșenii au reclamat un gol valabil anulat, un penalty neacordat, cât și golul al doilea, marcat de Săndulescu.

„Eu felicit echipa gazdă, dar din punctul meu de vedere victoria lor nu este meritată, FC Argeș a arătat clar că este mai puternică, că într-adevăr ar fi trebuit să se bată la promovare, dar aceste produse eco, acești cavaleri ai fluierului, niște elemente negative în fotbalul românesc, nu ne lasă în pace. De la meciul cu Timișoara, până în acest moment, FC Argeș a fost tocată meci de meci. În primul rând am avut gol, unsprezece metri neacordat, au dat golul de la unsprezece metri cu mâna, plus multe alte faze care trebuiau judecate cu mai multă minte. Solicit CCA să ia măsuri împotriva acestor oameni, pentru că nu se poate, este inadmisibil să-și bată joc de munca tuturor. Avem în echipă jucători de la 16, la 22 de ani, care câștigă și ei prime, dar din cauza acestor arbitri, care nu își fac treaba, m-as bucura să fie ceva voit, nu din prostie, pentru că dacă este din prostie este grav pentru fotbalul românesc.

Am multă încredere în acesti jucători tineri, avem jucători care cochetează cu loturile naționale, sunt convins că FC Argeș nu este ceea ce vedeți dumneavoastră astăzi, jocul a arătat că suntem o echipă puternică, numai că nu suntem lăsați în pace. Nu suntem echipa dorită în Liga I, pentru că am putea avea o echipă puternică. Este o campanie împotriva echipei FC Argeș”, a declarat președintele celor de la FC Argeș, Cătălin Barbu, după meci.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 24 Nov. 2012, 18:00 Campionat
Pe aceeași temă